vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
The Love Collection
Najlepše ljubavne pesme
Izvor: Jugoton-Croatia Records
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Jugoton Croatia Records s ponosom predstavlja The Love Collection – Najlepše ljubavne pesme.
Edicijom Love Collection zaokružili smo razne muzičke stilove, pa verujemo kako će svako od vas pronaći nešto interesenatno za sebe. Najlepše ljubavne pesme Olivera Dragojevića, Neno Belana i Đavola, Vanne su samo neka od imena izvođača čije su najlepše ljubavne pesme zaokružile ovu kolekciju.

Ljubavne pesme Olivera Dragojevića čija karijera traje već 45 godina, otpevao je zavidan broj nezaboravnih hitova. Kako biste uživali u Oliverovim ljubavnim pesmama ovaj put smo za vas napravili kolekciju od njegovih 20 najljepših ljubavnih pjesma. Neno Belan jedan je od najznačajnijih i najboljih hrvatskih autora mlađe generacije. Pesme su mu nabijene snažnim emocijama, odišu ljubavlju i romantikom. Sredinom 80-ih okuplja, sada već legendarne Đavole, i snimaju svoj prvi album Ljubav i moda s kojim vrlo brzo osvajaju srca publike, ali i kritike. Pričaj mi o ljubavi, Ostani uz mene, Ponoćna zvona, Dotakni me usnama samo su neke od 18  balada koje će te pronaći na kolekciji Najlepše ljubavne pesme – Neno Belan & Đavoli.Postigavši zavidan uspeh devedesetih s bendom ET ali i kasnijom odlukom za solo karijerom Vanna je pokazala koliko je njena ljubav prema muzici velika, ali i kako svojim radom i čvrstim stavovima nikad ne spušta kriterijume već se iz godine u godinu trudi  da bude  što bolja i svojoj publici dati maksimum.
Kako i sama kaže, muzika nam služi da nam svakodnevicu učini lepšom, pa ćemo se i mi voditi ovom njenom tezom i preporučiti vam njenih 19 ljubavnih pesama koje će sigurno ulepšati i vašu svakodnevicu.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena