vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Ljubav je u vazduhu!
11.02.2011
Izvor: Laguna
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

I ove godine slavimo ljubav i poklanjamo vam veliki popust na najlepše ljubavne romane. Od 10. februara do 10. marta 2011. godine, u svim Laguninim klubovima čitalaca i knjižari Delfi SKC organizujemo akciju Mesec ljubavnih romana u kojoj će se prodavati 30 ljubavnih romana po ceni nižoj od 15% do 30%.

Na cenu sa popustom odobravaće se i dodatno članski popust. U knjižari Delfi SKC knjige će se prodavati sa popustom od 30% do 40%. Tokom trajanja ove akcije neće se odobravati dodatnih 10% popusta na količinu.

Spisak svih naslova obuhvaćenih akcijom možete videti na Laguninoj stranici Ljubav je u vazduhu!

Svakog februara Laguna obraduje svoje čitaoce događajem kojim obeležava Dan zaljubljenih, 14. februar. Kako uvek glasamo za ljubav, pored popusta na najlepše ljubavne romane, ove godine smo organizovali i konkurs za najlepšu ljubavnu priču. Žiri u sastavu Hilda Urošević, Igor Marojević i Dejan Mihailović odlučivaće o najboljoj priči koja će biti nagrađena vikendom za dve osobe u Country Clubu Babe, dok će drugoplasirani i trećeplasirani dobiti paket Laguninih knjiga.

Proslavljena spisateljica Ivana Kuzmanović 14. februara od 18 do 20 časova potpisivaće svoju novu knjigu „Od kada sam se zavolela VOLIM“ u Delfi caféu – Delfi knjižara SKC. Pola sata pre toga dodelićemo nagrade najboljim učesnicima konkursa.

U čokoladi, tom neodoljivom slatkišu uživa se od davnina i ni danas mu nije lako odoleti. Posetioci svih Delfi knjižara, sem knižare u SKC-u, biće u prilici da uživaju u bogatom ukusu Bambi čokolada koje se neodoljivo tope u ustima, popravljaju raspoloženje i bude osećanje zaljubljenosti. Posetioci Delfi knjižare SKC uživaće u Danubius testeninama, vinu i zahvaljujući Mc Donaldsu, poklonićemo veliki broj vaučera koji vam omogućavaju popust u njihovim restoranima.

Uživajte u mesecu ljubavi i najlepšim ljubavnim romanima. Pokrenite leptiriće u svom stomaku, volite i ne zaboravite da pre svega volite sebe.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena