vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Dosada ubija
11.08.2010
Izvor: Communis
vaši komentari (1) Komentari pošaljite komentar

Kompanija "Knjaz Miloš" i "Guarana" pokrenuli su kampanju "Dosada ubija" u želji da mlađoj populaciji otvore prostor i omoguće im da na različite načine izraze svoju kreativnost. Prva u nizu nesvakidašnjih "Guarana" grafit avantura je bilo i "uživo" iscrtavanje bilborda koji već ulepšavaju ulice Beograda.

U nedelju 15. avgusta organizuje se novo kreativno okupljanje: iscrtavanje grafita od 16 časova do ponoći, u Luci Beograd (Ulica Žorža Klemensoa 37, nastavak Francuske ulice na ulazu u Luku pored rampe).

Mladi crtači grafita oplemeniće 20 zidova zgrade „Metalci“ koja je najstarije industrijsko nasleđe na Balkanu i koja će biti sačuvana u okviru projekta „Grad na vodi“,  koji razvija Luka Beograd sa čuvenim arhitektom Danielom Libeskindom.

Najtalentovaniji crtači i najbolji radovi  biće nagrađeni. Osim zgrade „Metalci“ prvi put će se održati i live iscrtavanje pet gradskih autobusa. Afirmisani umetnici grafita svojim prepoznatljivo izgrađenim stilom ukrasiće autobuse koji će kasnije nastaviti da prenose pozitivnu energiju na beogradskim ulicama.

Za ovo nesvakidašnje okupljanje ulaz će biti slobodan a najzanimljivi deo večeri očekujemo posle 19 časova kada će grafiti dobiti svoje finalna obličja.

Prisutni ljubitelji Guarane biće u prilici da osvoje zanimljive poklone. Za dobru atmosferu biće zadužen moderator Galeb Nikačević, a uz muziku sa DJ pulta svi posetioci će moći da se rashlade uz poznate ukuse Guarane.

Okupljanje na području Luke Beograd predstavlja nastavak uspešne kampanje „Dosada ubija“ započete u julu, iscrtavanjem grafita na mnogobrojnim bilbordima širom Beograda.

 
vaši komentari (1) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena