vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
PROŽIMANJE - SOFIJA RUŽIĆ / KJOHEI TAZAKI
Izvor: X Vitamin
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

U sredu 17. jula u 20 sati u X VITAMIN Galeriji (Studentski trg 11, Beograd) - Delikatna granica stapanja humane i veštačke inteligencije česta je inspiracija umetnika našeg doba. Dvoje umetnika iz Srbije i Japana susreću se u galeriji „X VITAMIN“ u Beogradu, donoseći svoja individualna viđenja ove teme. Prožimanje dva umetnička subjekta koja su utemeljena u različitim kulutrološkim modelima zemalja sa nejednakim tehnološkim razvojem, stvaraju u jedinstvenom izložbenom prostoru zajedničku umetničku istinu. Težnja za identifikacijom ljudskog faktora u doba tehnokratije, i vera u snagu humanog stvaralaštva uz korišćenje iskustava novih medija moguća je poruka ove izložbe.
 
SOFIJA RUŽIĆ (rođena 1990. godine u Čačku) nakon završenih osnovnih studija na VŠSS Beogradska politehnika, smer grafički dizajn, upisuje fakultet likovnih umetnosti, gde 2017. godine završava master studije na smeru likovna grafika u klasi profesora Vladimira Veljaševića. Aktivno izlaže od 2011. godine. Učestvovala je na mnogim izložbama u zemlji i inostranstvu od kojih je jedna samostalna.

Nagrade i priznanja: Nagrada MARKO KRSMANOVIĆ za inovativni pristup grafici 2016. &
Nagrada za RAD NA RUČNO PRAVLJENOM PAPIRU 2016 & Bronzana pohvalnica za najbolji plakat u okviru projekta NAŠ SVET-NAŠE SUTRA 2011

TAZAKI KJOHEI je rođen 1988 u Kanagavi, Japan. Diplomirao je arhitekturu 2013. godine na Univerzitetu i Tokiju. Izlagao je na dve samostalne i vipše grupnih izložbi u Japanu. Trenutno živi i radi u Lodnodu.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena