vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
23. ČUNGA LUNGA DEČIJI SAJAM
Izvor: PR Dečijeg sajma
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

23. ČUNGA LUNGA DEČIJI SAJAM održava se od 5. do 7. aprila u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz je besplatan, a manifestaciju će svečano otvoriti potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović. U petak od 12 – 19h i za dane vikenda od 10 – 19h, posetioci će uživati u raznovrsnom programu na bini i na sportskom terenu, zatim velikom broju nagradnih igara i takmičenja, ali i druženju sa animatorima i likovima iz crtanih filmova...U svakoj ulici na Dečijem sajmu, na štandovima izlagača smeštene su razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak, face painting, dok roditelji mogu dobiti informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih, kako deci, tako i čitavoj porodici. Ovom prilikom izlagači su pripremili i brojne, specijalne sajamske popuste.

I dok roditelji uživaju u razgledanju i kupovini, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima. Veliko interesovanje kod dece bude i kreativne radionice, zatim ogromna igraonica i druženje sa klovnovima. Takođe, ovoga puta se očekuju dve puzijade, takmičenje tata u prepovijanju beba, kao i brojne druge aktivnosti.

Kao i svake godine, pripremljen je bogat program koji će se neprestano odvijati na glavnoj bini. Horovi, animatori, plesne grupe, kulturno-umetnička društva, školice glume pripremili su 27 sati programa za sve posetioce. Mališani će imati priliku da učestvuju u najrazličitijim igricama, pa tako i da se takmiče u tome ko će naduvati veći balon žvakajući žvaku. Igre memorije, takmičenje u presvlačenju beba, puzijade i velika nagradna igra u kojoj učesnike očekuju lepe nagrade, neizostavni su deo Dečijeg sajma.

Istovremeno, zabava je planirana i na sportskom terenu, gde će biti organizovani turniri i takmičenja u grupnim sportovima u nekoliko različitih disciplina, predstavljanje sportskih saveza i klubova, a biće obezbeđeni i vaučeri za mališane. Prvi put ćemo imati i bubble soccer. I ove godine na Sajmu biće postavljen i Tatami poligon borilačkih veština.

Pripadnici Žandarmerije, Komunalne policije, kao i sektora za vanredne situacije biće i ovoga puta na sajmu, gde će se družiti sa mališanima i pokazivaće im kako izgleda radni dan jednog policajca.

Dečiji sajam predstavlja najveću dečiju manifestaciju u regionu koja se održava dva puta godišnje - u proleće i u jesen. U okviru ovog događaja predstavi se oko 100 izlagača, dok za tri dana manifestaciju poseti više od 35.000 ljudi.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena