vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Zlatno doba Holivuda u romanu Sanjarenje
Izvor: Vulkan
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Zakoračite u svet u kom se iza najblistavijih iluzija skrivaju mračne tajne u romanu Sanjarenje. U pitanju je svetski bestseler, pisan za ljubitelje priča o magičnom Holivudu iz tridesetih godina prošlog veka, u prepoznatljivom stilu čuvene autorke Amande Kvik. Glavna junakinja Adelejd Blejk, posle bekstva iz privatnog sanatorijuma, očajnički je spremna za novi početak. Kada prihvati posao u prodavnici biljnih čajeva koju često posećuju holivudske zvezde, ni ne sluti da će upravo na radnom mestu upoznati zgodnog biznismena Džejka Trueta. Ubrzo će Adelejd shvatiti da u magičnom gradu niko nije onakav kakvim se čini. Iza fasade glamura i moći kriju se dileri, gangsteri i sitni kriminalci.

Kada se u priči pojavi Madam Zolanda, ni Adelejd ni Džejk neće poverovati u njeno proročanstvo, sve dok vidovnjakinja ne završi mrtva. Iako nevoljno uvučeni u svet zlokobnog podzemlja, njih dvoje saznaće mnogo više o Adelejdinoj zagonetnoj prošlosti. Da li će uspeti da otkriju istinu, ali i da pobegnu ubici koji im je za petama, saznajte u romanu Sanjarenje!

Amanda Kvik je zapravo pseudonim pod kojim piše Džejn En Krenc. Čuvena autorka bestselera diplomirala je istoriju na Univerzitetu Kalifornija u Santa Kruzu, a zatim i magistrirala u oblasti bibliotekarstva. Pre nego što je počela profesionalno da se bavi pisanjem knjiga, radila je kao bibliotekar. Vulkan izdavaštvo do sada je objavilo veliki broj naslova ove autorke, među kojima su: Devojka s tajnom, Savršen otrov, Dok nas smrt ne rastavi i mnoge druge.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena