vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Doček Srpske Nove godine uz koncert Lene Kovačević u Novom Sadu
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Lena Kovačević nastupiće u Novom Sadu 13. januara u 21:00 na koncertu u Pozorištu NIS-a povodom pravoslavne Nove godine, u okviru manifestacije Дoček. Na ovom koncertu Lena će izvoditi svoje poznate singlove „Café”, „Pick Up“, „Zauvek” kao i brojne numere sa svojih albuma „Dobar dan za pevanje", „San” i „Džezeri” koji je u 2018. ostvario i treće izdanje. Novi Sad, kao omladinska prestonica Evrope 2019. godine i Evropska prestonica kulture 2021. godine, Novu godinu obeležava kroz jedinstven koncept - Дoček, u neočekivanim i zanimljivim prostorima.

Beogradska džez pevačica koja komponuje muziku i piše tekstove. U dosadašnjoj karijeri objavila je tri albuma, koji predstavljaju jedistven spoj pop i džez muzike. Njen prvi album „Dobar dan za pevanje“ izdat je 2009. godine, dok je njen drugi album pod nazivom „San“ proglašen najbolje prodavanim albumom u čitavom regionu. Sa svojim bendom nastupala je na festivalima širom Evrope i Srbije, a na njenim nastupima publika uživa u maestralnoj interpretaciji pesama pop-džez repertoara, ali i tradicionalnih pesama Balkana.

Ulaznice za Lenin novosadski koncert mogu se nabaviti po ceni od 600 dinara preko prodajne mreže Gigs Tix  kao i na linku >>

Facebook Event koncerta

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena