vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Bečki gastronomi osvojili Novi Sad
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Na Međunarodnim sajmovima Lorist (Sajm lova i ribolova, Sajam turizma, Sajam sporta i Sajam ekologije) koji su održani od 3. do 7. oktobra  na Novosadskom sajmu, predstavilo se 450 domaćih i stranih izlagača. Štandove učesnika iz 20 zemalja obišlo je više od 30.000 posetilaca koji su sajamske hale napustili puni pozitivnih impresija, važnih informacija, a neki od njih poneli su i vredne nagrade koje su osvojili u brojnim nagradnim igrama. S druge strane, određeni broj izlagača zatvaranje Lorista dočekao je radujući se zbog nagrada i priznanja koja su osvojili u takmičenjima. Interesantno je to da su u kategoriji najboljih restorana nagrađeni brojni restorani iz Beča.

Međunarodni žiri sačinjen od priznatih profeseora, kome je predsedavao akademik profesor dr Radovan Pejanović, imao je težak zadatak jer su se restorani predstavljali sa tradicionalnom, ali i internacionalnim i savremenim specijalitetima. Jedan od članova žirija bio je i gost iz Austrije, profesor dr Volfgang Rorbah, kome je ovom prilikom uručena posebna diploma u znak zahvalnosti za doprinos u unapređenju saradnje između Srbije i Austrije.

Najveći broj nagrada, čak šest u raznim kategorijama, dodeljen je Sulejmanu Tolvaju, vlasniku restorana Wien koji postoji već 190 godina.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena