vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Svečano otvoren XXII Dečiji sajam
Izvor: SnarGroup
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Dvadeset i drugi Hot Wheels Dečiji sajam je svečano otvoren u 14 časova u hali 3 Beogradskog sajma. Manifestaciju je svečano otvorio ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.   Ivan Praščević je u ime generalnog sponzora Dečijeg sajma – kompanije Hot Wheels poželeo mnogobrojnim mališanima u publici da jednog dana postanu veliki ljudi i poručio da je najbolji put do toga da budu stalno srećni i nasmejani.  Dečiji sajam je mesto za svu decu, a dokaz tome je I već tradicionalno učešće Sportskog saveza za osobe sa invaliditetom Beograda, koji organizuju takmičenja na sportskom terenu i doprinose inkluziji. „Smatramo da je sport bitan faktor u svakodnevnom životu i za očuvanje psiho – fizičkog zdravlja, a pre svega za decu sa invaliditetom je to neophodno“ – rekla je Jelena Radivojevic ispred SOSIB.

 Podršku ovoj manifestaciji pruža i Ministartsvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. „ Beogradski dečiji sajam sastoji se iz raznovrsnih i bogatih aktivnosti – kulturnih, edukativnih i zabavnih upravo to su aktivnosti koje Ministarstvo prosvete podržava - aktivnosti kojim su usmereni ka razvijanju funkcionalnih znanja, stavova, umeća“ – kazala je Jasna Radojičić, savetnica U Sektoru za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje pri MPNTR.

 Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je mališanima i njihovim roditeljima skrenuo pažnju na značajnost sporta u životu i prepuručio mališanima da ovaj sajam iskoriste na najbolji mogući način – da upoznaju sport, igru ali i nove drugare i da se pre svega zabave. „Nemojte da odustajete od svojih snova, ja vam želim da nikada ne odustanete od sporta, rekreacije i zabave. Uživajte ali se igrajte, spavajte ali se igrajte, učite ali se igrajte i nemojte nikada prestati da se igrate! – istakao je Udovičić proglašavajući XXII Dečiji sajam otvorenim.

 Svojim prisustvom svečano otvaranje uveličali su I Predrag Peruničić, državni sekretar pri Ministarstvu omladine i sporta, bivši košarkaš, sada poslovni direktor u KK Partizan Mlađan Šilobad, državne prvakinje, odbojkašice OK “Vizura” I bivši vaterpolo reprezentativac D.Udovičić.

Ulaz na 22. Hot Wheels Dečiji sajam je besplatan za sve posetioce, a vrata sajma su otvorena do 19h. Za vikend hala3 će biti otvorena od 10h do 19h.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena