vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Poznate krojačice modne scene inspirisane druženjem u idiličnom slovenskom predelu
Izvor: Sportina Group
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Sve uspešniji modni brend modnih dodataka, Parfois, prošle nedelje je zajedno sa Sportina Group ugostilo poznate modne influenserke koje kroje modnu scenu regije. Na ekskluzivnom druženju na idiličnoj slovenskoj destinaciji uživale su sa portugalskim brendom.

POSEBNE LOKACIJE ZA ODABRANE
 
Dolazak nove Parfois kolekcije bio je obeležen ekskluzivnim događajem na lokaciji koja je specifična po predivnom predelu, vrhunskoj gastronomiji i poznatim sortama vina – u Goriškim Brdima. Tu su se, uz predstavnike brenda iz Potrugala, družile i poznate modne blogerke i urednice koje je Parfois izabrao kao predstavnice nove kolekcije. One su žene sa moćnim, kosmopolitskim duhom: Tijana Žunić (@cosmopolitan_serbia), Ana Ostojić (@elleserbia), Ajda Sitar (@ajdasitar), Vanesa Štefanovski (@takeoffwithlove), Anastasija Kajba (@anastasijakajba), Petra Mamić (@skitnica), Slađana Ostić (@slakipalaki) i Ana Karadžole (@psychocouture). Tokom dvodnevnog boravka u Sloveniji, naučile su više o kulturi, istoriji i viziji svetskog brenda Parfois, a otkrile su i pravo značenje imena ovog modnog brenda. Naime, portugalska reč »parfois« znači »ponekad«, a tom rečju se upravo vode modni dizajneri koji stvaraju njihove kolekcije.
 
Za bezbrižno kretanje idiličnim ulicama Goriških Brda, pobrinula se KIA uz svoje nove modele koji odgovaraju svakom ukusu i modnom stilu: KIA CEED, KIA STINGER i KIA STONIC. Modni događaj brenda Parfois možete pronaći i na društvenim mrežama uz hashtag #parfoisandfriends, kao i na profilima @Parfois_ i @sportina_group.

POSEBNA PARFOIS KOLEKCIJA
 
Nova Parfois kolekcija govori o odstupanju iz okvira i obzirom da je obeležena imenom IKONA, nosi poruku da svako od nas može biti ikona, bez obzira na pitanja kako, gde i zašto. Parfois žena je uverena da je svet njen i da je vreme samo njeno, a uz jak karakter postaje uticajna osoba.
Karirani dezen je ponovno top trend i možete ga pronaći na novčanicima, šalovima i odeći. Animal dezen, posebno leopard ili zmijski, nezaobilazni su detalji na cipelama i torbama, uz već klasične metalne detalje. Ova kolekcija namenjena je raznim stilovima. Nijanse koje preovladavaju u kolekciji su boja senfa, crna, boja fuksije, bordo i plava, a njihova uloga je obojati sive dane.

Novu kolekciju možete pronaći u Parfois radnjama u Delta City, Mercator Centar i Stadion SC u Beogradu, BIG SC u Novom Sadu i Plaza u Kragujevcu.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena