vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Konferencija studenata organizacionih nauka
Izvor: Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Tradicionalno, Konferencija studenata organizacionih nauka održaće se na Zlatiboru, u periodu od 22.10.2018. do 26.10.2018. Delegati i predavači biće smešteni u studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović“. 300 delegata će u ovih nekoliko dana imati priliku da bude deo jedinstvene, edukativne konferencije, koja se sastoji iz niza predavanja, radionica i panel diskusija, u kojima će učestvovati
predstavnici kompanija, ali i mnoge istaknute ličnosti iz oblasti koje su u vezi sa tematikom ovogodišnje Konferencije studenata organizacionih nauka. Tema osme po redu Konferencije nosi naziv „Ti si promena koju tražiš”, sa ciljem da učesnicima pruži priliku da bolje upoznaju sebe i uvide svoje mogućnosti tokom i nakon studiranja.

Tema ovogodišnje Konferencije studenata organizacionih nauka, „Ti si promena koju tražiš”, biće fokusirana na pojedinca, u cilju da pruži priliku delegatima da bolje upoznaju sebe, sagledaju mogućnosti tokom studiranja i pomogne studentima prilikom odabira zanimanja nakon završetka studija.

U doba kada je vremena sve manje i sve je teže njime upravljati na kvalitetan način, želeli bismo da podstaknemo pojedince na promenu. Shodno tome, potrudili smo se da tema ovogodišnje Konferencije dopre do njih i utiče, kako na njihov lični, tako i na profesionalni razvoj.

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka je udruženje studenata koje prepoznaje i štiti studentske interese, usmeravajući se na realizaciju inicijativa članova, kako na nivou fakulteta, tako i na nivou celokupnog Univerziteta u Beogradu. Jedna je od najaktivnijih i najbolje ocenjenih članica Saveza studenata Beograda.

Tokom svog dvadesetpetogodišnjeg postojanja, Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka se zalagao za prepoznavanje studenata kao razvojne komponente i pokretačke snage društva. U tom duhu, Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka je kroz svoje aktivnosti u prethodnom periodu neprekidno išao u smeru ostvarivanja svojih dugoročnih ciljeva, među kojima su: obezbeđivanje
kvalitetnije nastave, poboljšanje standarda studenata, sadržajniji i kvalitetniji društveni život studenata, podsticanje studenata na angažovanje po društveno značajnim pitanjima kao i mnogi drugi.

U toku godine, Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka, organizuje nekoliko projekata, a svaki od njih uživa sve veću popularnost među studentima. Osluškujući potrebe svojih kolega, pruža mogućnost dodatne edukacije realizujući projekte kao što su: Konferencija studenata organizacionih nauka, Dani prakse, SportBizz i Kursevi stranih jezika.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena