vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
XXII HOT WHEELS DEČIJI SAJAM
Izvor: SnarGroup
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Od 5. do 7. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma održava se XXII Hot Wheels Dečiji sajam. Ulaz za sve posetioce je besplatan. Tokom tri sajamska dana mališani će moći da uživaju u bogatom edukativno – zabavnom programu, sportskim aktivnostima, kreativnim radionicama, a roditelji i ostali članovi porodice će imati priliku da posete štandove brojnih izlagača. Sajam počinje u petak 5. oktobra u 12 časova, a program na bini traje do 19 časova. U subotu i nedelju će vrata hale 3 za posetioce biti otvorena od 10 – 19h. Tokom trodnevne manifestacije decu i druge goste sajma očekuje bogat program koji će se neprestano odvijati na glavnoj bini. Horovi, animatori, plesne grupe, kulturno-umetnička društva pripremili su 27 sati programa za sve posetioce.

Pored toga, biće postavljen i sportski teren na kome će se mališani takmičiti u najrazličitijim sportskim aktivnostima. Osim Tatami poligona borilačkih veština, tradicionalnog turnira u fudbalu, predstaviće se i Teniski savez Beograda, a deca će imati priliku da se oprobaju u ovom sportu sa najboljim klubovima i trenerima.
 
Na štandovima izlagača roditelji će moći da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci, tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste. Dok roditelji uživaju u razgledanju i kupovini, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima. Veliko interesovanje kod dece bude i kreativne radionice, zatim ogromna igraonica i druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Takođe, očekuju ih dve puzijade, takmičenje tata u prepovijanju beba, kao i brojne druge aktivnosti.
 
Podsetimo, Dečiji sajam je najveća manifestacija ovog tipa u regionu, koja se organizuje dva puta godišnje, u proleće i jesen, a od 5. do 7. oktobra se održava 22. put. Za dobru organizaciju i još bolji provod zaduženi su organizatori Snar group sa sponzorima Hot Wheels, Rauch – Yippy, Frikom i Orbico.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena