vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Janko Tipsarevic najavio tensiki turnir poznatih
Izvor: Providence
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Na veliko zadovoljstvo  poklonika tenisa, sinoć je održan Players Party 17. Humanitarnog Porše teniskog turnira poznatih kada je naš globalno priznati teniski as, Janko Tipsarević – proglasio otvorenim Tenisku akademiju Tipsarević na lokaciji Sportskog centra „Olimp“ na Zvezdari. Treće zdanje jedne od najvažnijih teniskih škola u Srbiji, posvećena obrazovanju tenisera u svim njegovim aspektima i bazirana na dragocenim iskustvima iz bogate teniske karijere njenog osnivača – kroz domaćinstvo najuspešnijem teniskom turniru ovog profila nastavlja misiju razvoja tenisa u Srbiji – na juniorskom, profesionalnom i rekreativnom nivou.

Oduševljeni učesnici omiljenog turnira među poznatim ličnostima – koji se održava u našoj zemlji već 11. godina – toplo su čestitali Tipsareviću na ovom gestu i gostoprimstvu koje im je lično ukazao, a zatim propratili predstavljanje žreba turnira u muškim, ženskim  takmičarskim kategorijama.    
         
Brojne poznate ličnosti naše scene „ukrstiće rekete“ za vikend 29. I 30.septembra u prelepom teniskom ambijentu Akademije Tipsarević i duhu drugarstva i fer-pleja – sa ciljem da se na ovaj način realizuje humanitarni fond turnira – posvećen Udruženju „Uvek sa decom“ za mališane sa klinike za onkologiju u Beogradu. Učesnici Poršeovog turnira u muškom singlu i dublu, Motorola turnira za dame i Atlas Mini Tenis Opena će pokazati svoje tenisko umeće u takmičarskom programu koji počinje u subotu i nedelju u 10 časova ujutru, a najbolji primiti vredne trofeje i nagrade na Zvaničnoj završnoj ceremoniji turnira – predviđenoj za 16 časova u nedelju. Posetiocima turnira će biti priređena i vrhunska tenska egzibicija u kojoj će učesvovati najperspektivniji juniori Teniske akademije Tipsarević – kruna njegovog sportskog programa čiji je zvanični pokrovitelj ove godine – po prvi put – Sportski savez Srbije! Ulaz za sve posetioce i ljubitelje tenisa je – kao i uvek – slobodan!

„Izuzetno mi je drago što će Akademija Tipsarević biti domaćin turniru ovako bogate tradicije i važnih ciljeva, što podcrtava njenu misiju da sa pravom sportskom strašču i na najvišem nivou stručnosti sarađuje sa svima kojima žele i mogu da doprinesu razvoju tenisa i njegovih vrednosti među njenim polaznicima – budućim takmičarima – kao i onom delu društva koje kroz rekreaciju promoviše vrednosti zdravog života!“ naglasio je Janko Tipsarević u svom pozdravnom govoru.

Posle perioda hladnijeg vremena, pred nama su topliji, sunčani dani – idealni za uživanje u sjajnom tenisu, zabavi i egzbicijama na terenima Teniske akademije Tipsarević! Dobrodošli!

Za više informacija, posetite zvaničnu Fejsbuk stranicu Turnira ovde ili Viber Javni čet TENIS POZNATIH

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena