vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
XXII Hot wheels Dečiji sajam
Izvor: SnarGroup
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Hala 3 Beogradskog sajma od 5. do 7. oktobra otvara svoja vrata mališanima i njihovim najdražima. Ulaz na dvadeset i drugi HOT WHEELS Dečiji sajam je, kao i uvek, besplatan.  Posetioci će imati priliku da uživaju u edukativno – zabavnom programu, koji će se na bini odvijati neprekidno i to u petak od 12h do 19h, sa svečanim otvaranjem sajma u 14h, a za vikend od 10h do 19h.

 U svakoj ulici na Dečijem sajmu, u okviru štandova održavaće se brojne vrste aktivacija za najmlađe. Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu, a više od 30 medija najavljuje i prati ovaj događaj.

 Dvadeset i sedam sati će se, tokom trajanja sajma, na bini odvijati bogat program. Mališani će moći da uživaju u nastupima brojnih plesnih grupa, kulturno – umetničkih društava, u predstavama i animacijama, takođe će na kreativan i zabavan način moći da nauče nešto novo, na primer zašto lift nije igračka, o čemu će govoriti Gradsko stambeno preduzeće.

 Na drugom kraju hale nalaziće se sportski teren, na kome će se odvijati takmičenja iz različitih disciplina. Na Dečijem sajmu će učestvovati i Teniski savez Beograda, Tatami poligon borilačkih veština, Krav maga, Srpski aikido savez i škola fudbala DIF.

 Roditelji će imati priliku da nađu sve što im je potrebno za decu na jednom mestu. Od hrane, garderobe, zabave za klince, do izlagača koji pružaju usluge koje se tiču edukacije najmlađih. Na XXII Dečijem sajmu učestvovaće veliki broj škola jezika, škola koje razvijaju intelektualne veštine mališana kao i muzičke škole.

 Najveća porodična manifestacija se održava 22. put, a odličnu zabavu celoj porodici garantuju organizatori -  Snar group sa sponzorima - Hot Wheels, Rauch Yippy, Frikom i Orbico.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena