vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
UZ PRISUSTVO VIŠE OD HILJADU TRKAČA ODRŽANA ČETVRTA TRKA S BOJAMA
Izvor: Represent
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Najšarenija urbana tematska trka, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla, održana je pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila. U nedelju tačno u 10 sati, toplo i mirno novobeogradsko jutru, prekinuo je zvuk sirene za početak trke od 200m za najmlađe mališane do predškolskog uzrasta. Odmah posle njih stazu dugačku 500m trčala su malo starija deca od predškolskog uzrasta do 10 godina. Mališani su trku završili išarani od glave do pete, gde ih je čekala zaslužena medalja i paketić boje. Tačno u podne, 1.000 odraslih trkača započelo je najšareniju urbanu trku u čistim belim Color RUNNING majicama, a volonteri su ih, nakon svakog pređenog kilometra, zasipali najveselijim bojama tako da su petokilometarsku trku završili obojeni od glave do pete. Na trci su učestvovali, zajedno sa svojim vlasnicima, i brojni kućni ljubimci.

Brend Tikkurila, nagradila je pobednike u svim kategorijama, a tradicionalno su nagrađeni najmlađi takmičar, koji je trčao sa svojom majkom, najstariji takmičar i najveseliji takmičar koji je bio prekriven svim bojama od glave do pete.

Nagrade pobednicima uručila je Zorica Mijailović, Menadžer za komunikacije brenda Tikkurila koja je obraćajući se prisutnima rekla: „Brend Tikkurila nastavlja tradiciju i po treći put zaredom podržava realizaciju trke sa bojama. Na ovaj način želimo da pokažemo koliko boje čine naš svet veselijim i lepšim. Mi to, kao proizvođači boja i dekorativnih premaza najbolje znamo, jer upravo našim proizvodima unosimo boje u vaše domove i živote. Veoma smo ponosni što smo deo jedne od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka, koja iz godine u godinu raste i okuplja sve veći broj učesnika“.

Svi učesnici su još dugo održavali dobru atmosferu, igrajući uz muziku poznatog gradskog DJ-a, pre i posle trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila, a takmičari kroz zanimljive aktivacije zabavili i upoznali Tikkurila efekt boje: Liitu - boju sa efektom školske table, Magnetic - boju koja kreira efekat magneta na zidu, i Black – boju za savršeno crnu površinu! 

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena