vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
OKTOBAR U ZNAKU XXII DEČIJEG SAJMA
Izvor: PR Dečijeg sajma
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

XXII HOT VEHICLES DEČIJI SAJAM održaće se od 5. do 7. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz na manifestaciju je besplatan za sve posetioce. I ove godine mališane očekuje nezaboravna zabava, smeh i igra. U toku tri dana manifestacije, u petak od 12-19h i za vikend od 10-19h, posetioci će moći da uživaju u edukativno – zabavnom programu, koji će se odvijati na velikoj bini. Bezbroj nastupa plesnih grupa, pozorišne predstave, modne revije, nastupi horova, predstavljanje izlagača biće deo tog programa. Za najmlađe, zabava će biti i na sportskom terenu, gde će biti organizovani turniri, predstavljanje sportskih saveza i klubova ali i gostovanje poznatih sportista. Ovo godine na Sajmu će biti postavljen i poligon saobraćajne policije, gde će mališani moći da nauče pravila u saobraćaju.

Pored edukativno – zabavnog programa deo manifestacije posvećen  je i ostalim posetiocima, pratiocima mališana. Preko 100 izlagača će na svojim štandovima izlagati svoje proizvode i usluge, a koje se tiču dece. Počevši od onih osnovnih stvari koje su neophodne za odgajanje dece – odeća, obuća, hrana, oprema za bebe, do onih koji obogaćuju detinjstvo mališana i podstiču njihov razvoj – knjige, muzika, razne školice i centri za edukaciju, časopisi, a izlagači su za posetioce pripremili specijalne popuste.

Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti i  Žandarmerija, Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada kojima se mališani i te kako raduju. 

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena