vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Humanitarni fudbalski turnir „Diplomats 4 Children”
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Ambasador Republike Poljske u Srbiji NJ.E. Tomaš Njegođiš i  Ambasador Republike Slovačke u Srbiji NJ.E. Dagmar Repčeková pozivaju Vas na Humanitarni fudbalski turnir „Diplomats 4 Children” koji će biti svečano otvoren 15. septembra 2018. u 10h na Adi Ciganliji - Igrališta za mali fudbal. Timovi sastavljeni od ambasadora, diplomata i predstavnika ambasada u Srbiji i drugih institucija takmičiće se za komemorativni pehar i medalje. Cilj Humanitarnog fudbalskog turnira „Diplomats 4 Children” je prikupljanje sredstava za organizaciju „Prihvatilište za decu“ Beograd, koja se bavi pružanjem pomoći deci u Srbiji. Tokom turnira predviđena je aukcija predmeta koje su donirali poznati sportisti iz Srbije i drugih zemalja učesnika i osvajači medalja na Olimpijskim igrama.

Ideja i glavna tema ovog jedinstvenog sportskog događaja je pomoć najugroženjim i promocija zdravog i aktivnog stila života. Međunarodni karakter akcije naglašava i činjenica da se istog dana u Poljskoj obeležava Nacionalni dan sporta, posvećen svakom ko započinje avanturu sa sportom.

Ovo će biti jedinstvena prilika da vidite Ambasadore i diplomate bez kravata, u šortsevima, kako u duhu sportske saradnje i konkurencije predstavljaju svoje fudbalske veštine. A sve to u prijatnoj i porodičnoj atmosferi. 

Učestvuju timovi Ambasada: Češke Republike, Finske, Francuske, Grčke, Italije, Kanade, Nemačke, Poljske, Rusije, SAD, Slovačke, Ukrajine, Velike Britanije i institucija: EU delegacije u Srbiji, Ministerstva spoljnih poslova Republike Srbije i Ministarstva sporta i omladine Republike Srbije.

Partneri Turnira: JP Ada Ciganlija; Sportska oprema 4F; Saruna Wellness & Fitness center.

Humanitarni turnir su podržali: Misija OEBS-a u Srbiji; Olimpijski komitet Srbije; Fudbalski Savez Srbije; Fondacja Novaka Đokovića; FK Partizan; Olimpijski komitet Poljske; Fudbalski Savez Poljske;  Fondacja Marćina Gortata MG13.

Pozivamo Vas da dođete, podržite „fudbalere”, navijate za timove i da licitirate jedinstvene predmete tokom humanitarne aukcije.

Za više informacija posetite: www.color.rs/diplomatsforchildren
Facebook event: ovde

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena