vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
NOVO PRIZNANJE SRPSKOJ MODI
Izvor: Agencija Kreativni TIM
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Predsednica Serbia Fashion Weeka Svetlana Horvat dobila je poziv da učestvuje u radu žirija na na takmičenju za mlade talente na predstojećoj Nedelji mode u Milanu, koja se održava od 19. do 25. septembra. S obzirom na to da se Milano Fashion Week organizuje od daleke 1958. godine i da uz nedelje mode u Njujorku, Londonu i Parizu čini Big Four Fashion Weeks, ovim pozivom srpskoj modi odano je posebno priznanje.

- Kao jedina licencirana nedelja mode u Srbiji, SFW već godinama promoviše našu modu širom sveta. Domaćim dizajnerima obezbeđujemo da svoje kolekcije prikažu u svetskim metropolama, a našoj publici omogućujemo da na Srpskoj nedelji mode pogledaju i revije svetskih dizajnera, najprestižnijih brendova i modnih ikona današnjice. Poziv za učešće u radu jednog stručnog tela, kakvo je žiri na takmičenju za mlade talente na Milano Fashion Weeku smatram još jednom potvrdom kredibiliteta koji je SFW svojim radom stekao u internacionalnim okvirima – kaže Svetlana Horvat. Pored nje, na Milano Fashion Weeku Srbija će imati još jednog predstavnika, dizajnerku Natašu Župac koja će svoju novu kolekciju Azbuka prikazati 24. septembra na platformi Mad Mood.

Po povratku iz italijanske prestonice mode, gospođa Svetlana Horvat zajedno sa timom Serbia Fashion Weeka nastavlja intezivne pripreme za 11. izdanje Srpske nedelje mode koja će se od 21. do 26. novembra održati u Novom Sadu. Nakon obeležavanja desetog, jubilarnog SFW u aprilu, naredno izdanje nacionalne nedelje mode u novembru predstavljaće početak jednog novog, još značajnijeg poglavlja kojim će, uz brojna iznenađenja koja priprema, SFW učvrstiti svoju poziciju najvećeg modnog događaja u Jugoistočnoj Evropi.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena