vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Otvorene prijave za “NIKE - WE FLY BELGRADE trku
Izvor: Red Communication
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

U četvrtak, 09. avgusta 2018. godine u klubu "Informbiro" je početak prijava za Nike We fly Belgrade, najveću trku u Srbiji i regionu koja će se održati 9. septembra 2018. godine. Tim povodom, okupiće se brojne poznate ličnosti i influenseri, koji će među prvima prijaviti svoje učešće. Trčanje nije samo rekreacija i zdrava navika, to je način života i svake godine sve veći broj ljudi uživa u čarima ovog sporta.  Na globalnom nivou, cilj kampanje je promovisati značaj trčanja i inspirisati ljude koji redovno trče, ali i one koji do sada nisu trčali, da postanu deo Nike kampanje i uz pomoć Nike+ Run Club (NRC) i Nike+ Training Club (NTC) aplikacija istrče svoj najbrži kilometar i dokažu da mogu biti još izdržljiviji i brži.

Brend Nike u okviru Nike Running kluba već ranije je počeo sa pripremama za ovogodišnju "We fly Belgrade" trku koja će se održati 9. septembra na Ušču.

Prvi trening okupio je veliki broj ljubitelje sporta i trčanja na stadionu FK Partizan, a svi trkači imali su priliku da uz stručne trenere testiraju svoju brzinu i izdržljivost. Brojne poznate ličnosti i sportisti poput Aleksandra Radojičića, Vlade Vuksanovića, Milice Starović, Hane Adrović i Tamare Salaški, došli su da pruže podršku svim trkačima koji se spremaju za veliku Nike trku.

- Veoma smo ponosni što iz godine u godinu imamo sve veći broj prijavljenih trkača, jer je to ujedno i pravi pokazatelj da naš brend neguje sportski duh i trkačku kulturu. Pored profesionalnih trkača, imamo tim stručnih trenera koji se uvek trude da na najbolji način pripreme sve zainteresovane, kako bi mogli da ostvare vrhunske rezultate. Ove godine, organizujemo poznatu Nike trke već sedmi put zaredom, a posebnu zahvalnost želimo da izrazimo svim partnerima koji značajno doprinose realizaciji ovog projekta - istakla je Jelena Dubovac, brend menadžer Nike Srbija.

Pored postizanja kondicije za samu trku i testiranja ličnih granica izdržljivosti, cilj treninga je da promoviše zdrav i aktivan način života, dok je cilj brenda da inspiriše ljude koji redovno trče, ali i one koji do sada nisu trčali, da postanu deo Nike trkačke zajednice. Zahvaljujući specijalnom programu koji je razvijen u okviru Nike Running kluba, svaki polaznik ima mogućnost da testira granice brzine i izdržljivosti uz prilagođene treninge, te ostvari najbolji rezultat.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena