vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
MediGroup podržao srpske vaterpoliste
Izvor: Red Communication
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Evropsko prvenstvo u vaterpolu, koje je nedavno počelo i održava se u Barseloni od 14. do 28. jula, ugostilo je mušku i žensku reprezentaciju Srbije. Najveći privatni zdravstveni sistem u našoj zemlji, MediGroup, tradicionalno podržava sportske manifestacije sa ciljem brige o javnom zdravlju, te je i ove godine pružio podršku domaćim reprezentacijama sa ciljem što boljeg plasmana timova.
Kako je provera zdravstvenog stanja važna za svakog sportistu, MediGroup tim omogućio je predstavnicima domaće reprezentacije medicinske preglede vrhunskih stručnjaka po najvišim standardima i uz najsavremeniju opremu. Baš iz tog razloga, MediGroup bolnica prepoznata je po najvišem kvalitetu zdravstvenih usluga, potpunoj posvećenosti pacijentu i unapređenju zdravlja, zbog čega je i saradnja sa Vaterpolo savezom Srbije dugoročna.

MediGroup u svom sastavu ima osam domova zdravlja, tri specijalne klinike i jednu opštu bolnicu i predstavlja jedini privatni sveobuhvatni zdravstveni sistem u regionu, najveći kako po broju pacijenata i procedura, tako i po broju lokacija na kojima pruža medicinske usluge. Vrhunski profesionalci i ljubazno medicinsko osoblje su tu da čine MediGroup dostojnim da brine o onome što je vama najvažnije – celokupnom zdravlju.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena