vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Četvrta trka s bojama 23. septembra na Novom Beogradu
Izvor: RUNNINGSerbia
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla održaće se četvrtu godinu zaredom u Beogradu pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila. Prijave za učešće su otvorene od 15. juna. U nedelju 23. septembra u podne na Novom Beogradu najbrže prijavljenih hiljadu trkača započeće najšareniju urbanu trku u čistoj color RUNNING beloj majici, a volonteri će ih po svakom pređenom kilometru kroz blokove zasipati najveselijim bojama tako da će 5km završiti obojeni od glave do pete. Istog dana sa početkom u 10 sati održaće se i dečije izdanje trke s bojama. Pet stotina najbrže prijavljenih mališana trčaće 500m a pri svakih 100 pređenih metara volonteri će ih posipati bojama.

Trka s bojama color RUNNING inspirisana je festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka. Trka je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Boje koje se koriste su organskog porekla, namenjene su ishrani i lako se skidaju jednostavnim pranjem vodom. Ko može da lagamo trči ili pešači 30 minuta, uspešno će završiti i ovu trku. Kao i svake godine ova vesela sportska manifestacija ne bi bila moguća bez pomoći mnogobrojnih vrednih volontera koji će, pre svega, učesnike posipati bojama na svakom pređenom kilometru ali i deliti medalje svima onima koji budu protrčali kroz ciljnu kapiju i tako uspešno pretrčali najsrećnijih pet kilometara na svetu.

Petnestog juna počelo je prijavljivanje za učešće u trci po povlašćenim cenama. Visina kotizacije iznosi 1350 dinara za uplate do 31. jula i 1500 dinara za uplate do 14. septembra. Visina kotizacije za dečiju trku iznosi 750 dinara za uplate do 31. jula i 850 dinara za uplate do 14. septembra. Ukoliko se prijavite i/ili uplatite kotizaciju nakon 14. septembra nećete dobiti majicu u startnom paketu ali vaše učešće će biti zagarantovano. Kotizaciju za trku moguće je uplatiti isključivo preko računa organizatora trke AK RUNNING broj br: 170-0030016763001-26. Svrha uplate: Kotizacija za učešće u trci Color RUNNING 2018 za IME_PREZIME.

Preuzimanje startnih paketa biće moguće u petak 21. septembra i subotu 22. septembra od 10 do 19 sati. U trci s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila će učestvovati i brojni volonteri, za koje je prijava takođe otvorena do 1. septembra. Svaki mali i veliki trkač koji uspešno obojen završi trku dobiće medalju, a troje najbržih dobiće vredne nagrade koje su pripremili partneri trke među kojima su i ove godine Frutabela i brend Reebok.

Zlatni sponsor trke brend Tikkurila nagradiće osim pobednika u svima kategorijama i najmlađeg, najstarijeg i najveselijeg takmičara. Urban Fitness Hangar tim koji će nagraditi najbolje biće zadužen i za zagrevanje malih velikih trkača. Za najluđi color party u gradu pobrinuće se poznati srpski DJ koji će biti zadužen za dobru atmosferu i zabavu posle trke uz svetski pivarski brend Heineken koji je nedavno predstavio svoju najveću inovaciju – vrhunsko bezalkoholno pivo Heineken® 0.0 Organizator trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila je AK RUNNING.

Koorganizator i podrška trke je Savez za rekreaciju i fitnes Beograda.

Partneri trke su Gradska opština Novi Beograd, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda.

Manifestaciju su pomogli prijatelji trke: Frutabela, Reebok, Heineken, Aqua viva, Urban Fitnes Hangari, Gudmark group i drugi.

Medijski partneri: Play radio i NOIZZ. Izvršna produkcija: Marsh creative production.

Za više informacija kontaktirajte nas na color@running.rs ili nas pratite putem sajta www.running.rs ili putem društvenih mreža.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena