vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
NEOČEKIVANI MORALNI TRILER “JEDNA VRSTA PORODICE"
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Usvajanje ne ide po planu u ovom argentinskom nokautu, u kome biološki roditelji drže u neizvesnosti majku koja treba da usvoji dete po njegovom rođenju, a koju briljantno igra Barbara Leni. Jedna vrsta porodice stiže u bioskope 5.7.! U distribuciji 2i Film Srbija od 5. jula u bioskope stiže dirljiv i napet moralni triler “Jedna vrsta porodice” u ređiji Dijega Lermana. Film će se prikazivati u Beogradu u bioskopu Art Kolarac, Kulturnim centrima u Lazarevcu, Kruševcu, Kraljevu, Vrnjačkoj Banji, Cinestar bioskopima u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu, kao i u bioskopu Cadmus Budva.

Malena je uspešna doktorka, srednjih godina, kojoj se ukazuje prilika života i mogućnost da postane majka bebe koju treba da usvoji, a koja uskoro treba da se rodi. Malena leti iz Buenos Ajresa da bude prisutna na rođenju njenog sina, međutim kada se dete rodi, suočena je sa ucenama biološke porodice, kada prvobitni dogovor pada u vodu, a proces usvajanja se komplikuje pravnim i moralnim dvosmislenostima.

Iako se sve čini jednostavnim, malo po malo, stvari se komplikuju kada se u igru umeša pitanje novca i osnovnih potreba. Malena preuzima rizik i polazi na neizvesno putovanje zaražena moralnim i pravnim dilemama. Na tom putu i sama će otkriti koliko daleko je spremna da ode da bi dobila šta želi.

U društvu polarizovanom nepravilnostima, sudbina i budućnost novorođenčeta dovedena je u pitanje. Malena je predstavljena kao ambivalentna heroina, neodoljiva, puna pitanja, transparentna ali i mračna u isto vreme. Ona se u svetu punom nejednakosti bori za svoje želje. Njena iznenadna osetljivost i mahnita potraga, u kombinaciji sa sumnjom i intrigom, prožimaju se kroz film i čine njegovu atmosferu.

U pitanju je neočekivani putni film, moralni triler sa dubokim emocijama. Priča o različitim društvenim i moralnim pitanjima koja se iznose, kao i brigama koje će svaki pojedinac pojedinačno morati da reši.

Uloge u filmu tumače Barbara Leni, Danijel Araoz i Klaudio Tolkašir. Film j e rađen u koprodukciji Argentine, Brazila, Francuske, Poljske, Nemačke i Danske. Jezik filma je španski i traje 95 minuta.

Dijego Lerman je rođen 1967. u  Buenos Ajresu, Argentina. Bavi se filmsklom režijom, produkcijom i piše scenarije. Na Kanskom festivalu izabran je za rezidenciju 2002. godine, a do danas je režirao pet dugometražnih filmova, a na čak četiri potpisuje i režio i scenario. Njegovi filmovi prepoznati sun a najprestižnijim festivalima, i prikazivani u Latinskoj Americi, Evropi, Americi i Japanu. Ima svoju produkcijsku kuću El Campo Cine. Na Filmskom festivalu u Veneciji 2014. godine bio je predsednik žirija Dnevne sekcije.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena