vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
AVRŠENA LETNJA NEGA UZ POKLONE
Izvor: Eucerin®
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Svaka žena zna da vreme utrošeno na negu, pod uslovom da pri tome koristite pouzdane i efikasne preparate, nije uzalud uloženo vreme. Ako koži pružite redovnu i adekvatnu negu, ona će vam uzvratiti lepim i zdravim izgledom. To se posebno odnosi na period letnjih visokih temperature kada je kožu neophodno zaštititi od dodatnih izazova – negativnih efekata UV zračenja i dehidratacije.

Da li imate sve što vam je potrebno da odgovorite na ove izazove? Ili nestrpljivo očekujete period tradicionalnih Eucerin®promocija, kada po posebnim uslovima kupovine, možete da obnovite svoje zalihe i nabavite nove preparate?

Eucerin® promocije sada aktuelne u Eucerin partner apotekama daju vam mogućnost da uz kupovinu bilo kog Eucerin®  preparata u iznosu preko 1.000 dinara na poklon dobijete još jedan komplementarni preparat, koji odgovara potrebama vaše kože, ali i da uz kupovinu bilo koja dva preparata za zaštitu od sunca na poklon dobijete još jedan preparat za zaštitu od sunca!

Termine Eucerin®promocija i detalje mehanizma kupovine uz poklon, proverite u vašim apotekama, na sajtu www.eucerin.rs ili FB stranici Eucerin.RS.

Akcija traje dok traju zalihe. Mehanizam promocije ne uključuje specijalna pakovanja i preparate čiji je cena već snižena.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena