vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Mađioničar estetske hirurgije prvi put u Beogradu
Izvor: Red Communication
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Specijalista iz oblasti estetske i plastične hirurgije, Prof. dr Bulent Cihantimur, poznat kao “dizajner tela”, predstavio je u beogradskom hotelu Hilton tehnike oblikovanja ljudskog tela, koje su zaslužne za većinu izvajanih figura brojnih holivudskih dama. Neinvazivna metoda reoblikovanja tela, kao i zatezanja kože, bez ožiljaka i dugotrajnog postoperativnog procesa, pruža pacijentu telo iz snova za samo nekoliko sati.

Prof. dr Bulent Cihantimur, jedan od najeminentnijih svetskih estetskih hirurga, prezentovao je proces totalnog reoblikovanja tela, kao i aktuelni svetski trend podizanja zadnjice (BBL Brasilian Butt Lift), kojem su se, između ostalih, podvrgle i čuvene sestre Kardašijan.
 
Oblikovanje tela, po metodi dr Cihantimura, se vrši uklanjanjem masnih naslaga sa željenih delova tela, poput kukova, bedara, leđa, podkolenice, gorneg i donjeg stomaka, unutrašnjih strana butina i kolena, članaka na nogama i unutrašnjih strana nadlaktica. Uklonjeno masno tkivo može se, po želji pacijenata, filtrirati i plasirati u one delove tela gde za to postoji potreba.
 
Zainteresovanost za ovakav vid estetske hirurgije u svetu je prisutna već duži niz godina, a zahvaljujući doktoru “magične ruke” sada je predstavljena i domaćoj javnosti. Hirurške metode za ulepšavanje tela, kako iz estetskih tako i zdravstvenih razloga razbijaju tabue o plastičnoj i rekonstruktivnoj hirurgiji, u prilog čemu svedoče i brojni zadovoljni pacijenti, kojima je, nakon skoro bezbolnih intervencija, kvalitet života znatno poboljšan.

Pored hirurških metoda, omiljeni doktor holivudskih diva, prisutnima je predstavio i liniju proizvoda za negu lica i tela Doctor B Active Cosmetics i dao savete za najefikasniju brigu o lepoj i zdravoj koži.

Više informacija na: www.drb.com.tr

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena