vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Srpski mentori završili obuku za Kaizen
Izvor: Pro PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Sertifikovani mentori, predstavnici 16 akreditovanih regionalnih razvojnih agencija (ARRA) u Srbiji, uspešno su završili trodnevni trening iz oblasti Kaizena i tim povodom su im u Razvojnoj agenciji Srbije (RAS) uručena priznanja. Trening je, u okviru projekta „Uspostavljanje i promocija mentoring usluge za MMSPP u zemljama Zapadnog Balkana, faza 2“ koji realizuje Razvojna agencija Srbije (RAS) uz podršku Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA), održao japanski konsultant Tadao Iši.
Proces mentoringa odvija se po metodologiji Razvojne agencije Srbije, razvijenoj u dugogodišnjoj saradnji sa Japanskom agencijom za međunarodnu saradnju (JICA).

I ove godine je omogućena usluga mentoringa namenjena mikro, malim, srednjim preduzećima, preduzetnicima i zadrugama, za koju je javni poziv otvoren do 1. juna ove godine. Navedena usluga se sprovodi u skladu sa Programom Ministarstva privrede - Standardizovani set usluga za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike u 2018. godini, koji se realizuje preko akreditovanih regionalnih razvojnih agencija i odnosi se na stručno praćenje razvoja poslovanja, kao i pružanja sveobuhvatne i blagovremene podrške korisnicima.

Više informacija na sajtu RAS www.ras.gov.rs, kao i na internet stranicama akreditovanih regionalnih razvojnih agencija.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena