vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Content Experience 7. juna u Beogradu!
Izvor: Represent Communications
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Represent System još jednom će pružiti platformu za nova znanja o content i digitalnom marketingu

Ako ste propustili prvu konferenciju o content i digitalnom marketingu, sada imate priliku da učestvujete na drugoj “Content Experience” konferenciji, jedinstvenom događaju koji organizuje regionalna komunikacijska agencija Represent System.

Content Experience se održava 7. juna u beogradskom co-working prostoru Share Square i na njemu će učestvovati svetski poznati stručnjaci, iskusni profesionalci – poznati predavači iz Evrope i regiona, koji spremaju sjajne teme za sve koji se bave marketingom, strategijom, contentom, digitalom, nativom.

Ekskluzivnost predavača je uslovila i broj mjesta za učesnike,koji je ove godine ograničen na svega 150, a prijaviti se možete na sajtu http://contentexperience.rs/sr/. Za rane prijave do 15. maja obezbijeđen je i popust.

Ovogodišnji Content Experience će biti jedinstven i po tome što će učesnicima pružiti 8 sati nezaboravnog iskustva gde će moći da čuju predavanja najeminentijih profesionalaca, ali i da učestvuju u kreiranju sadržaja kroz radionice u kojima će influenseri deliti svoja znanja i iskustva.

Marketing ekspert, predavač i autor iz Velike Britanije, Roger Edwards će ekskluzivno u Beogradu podeliti svoje znanje stečeno tokom 25 godina rada u oblasti marketinga i strateških komunikacija. Kao neko ko je dugo radio na poziciji direktora marketinga, direktora u finansijskom sektoru, a zatim i kao konsultant, Roger je odličan strateg, ume dobro da uveže content i digital marketing sa celokupnom biznis strategijom.

Marketing ekspert Lazar Džamić će imati prvu, svjetsku promociju svoje nove knjige “The Definitive Guide to Strategic Content Marketing: Perspectives, Issues, Challenges and Solutions” i sa publikom iz Srbije će podeliti ključne uvide iz oblasti content marketinga.

Ne oklevajte, prijavite se OVDE.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena