vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
STUDENTI ULEPŠALI PROSTOR ZA NAJMLAĐE BEOGRAĐANE
Izvor: Represent Communications
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Kako bi boravak u Beo zoo vrtu učinili još prijatnijim za veliki broj najmlađih posetilaca, Roma Company organizovala je u saradnji sa Fakultetom savremenih umetnosti oslikavanje zida i klupa sa motivima životinja, čime je nastavljena dugogodišnja praksa društveno odgovornog poslovanja kroz blisku saradnju i ulaganje u lokalnu zajednicu.„Poziv kompanije Roma videli smo kao pravi  kompliment i priliku za putovanje kroz divno iskustvo za naše studente i fakultet. Krunisano prilikom da obradujemo najmlađe u jednoj od najlepših oaza Beograda, Zoo vrt nam je ukazao poverenje  i gostoprimstvo dozvolivši da zajedničkom akcijom Roma Company, Fakulteta savremenih umetnosti i Beo zoo vrta ulepšamo jedan kutak za predah i ovekovečenje uvek divnih trenutaka namenjen deci“, izjavila je Jelena Blečić, docent Fakulteta savremenih umetnosti.

Roma company će pomoći Beo zoo vrtu donacijom zaštitnih premaza i neophodnog materijala za održavanje i sređivanje objekata, koja će ovoj javnoj ustanovi biti od velike koristi u narednom periodu.
 „Beo Zoo Vrt nastavlja saradnju sa kompanijama koje neguju društveno odgovorno poslovanje, a donaciju Roma Company ćemo iskoristiti za održavanje i ulepšavanje naših objekata, kako bi Beograđani i gosti Beograda i dalje uživali u jedinstvenom ambijentu našeg Vrta. Želimo da pozovemo i ostale kompanije na saradnju, a Beo Zoo Vrt će uvek biti pouzdan partner i pravo mesto za projekte od javnog interesa“, izjavio je Andrej Manojlović, PR menadžer Beo zoo vrta.

Beo Zoo vrt za beograđane predstavlja idealno mesto na kome deca i studenti već generacijama uče o divljim i domaćim životinjama, a najmlađi posetioci od sada imaju još jedno lepo mesto pored kojeg mogu da zabeleže lepe trenutke provedene u zoološkom vrtu.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena