vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Besplatna radionica "Pravilna ishrana i hidracija beba i dece predškolskog uzrasta"
Izvor: Centar za mame
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Pravilna ishrana i hidracija je od ključne važnosti za rast i razvoj deteta. Odgovarajuća ishrana tokom perioda najintenzivnijeg rasta omogućiće detetu da njegov mladi organizam dostigne svoj pun potencijal.
Hranu i voda koju birate za Vaše dete u najranijem uzrastu utiče na njegov rast, energetski nivo, raspoloženje, otpornost ka bolestima, koncentraciju i sveobuhvatni psihofizički razvoj. Zato je pravilan odabir namirnica, od uvođenja nemlečne hrane sve do polaska u školu, važan period kome treba posvetiti posebnu pažnju.

Centar za mame i Rosa vas pozivaju na besplatnu radionicu „Pravilna ishrana i hidracija beba i dece predškolskog uzrasta“ na kojoj možete saznati sve o optimalnoj i zdravoj ishrani od navršenih 6 meseci do detetove 6. godine života.

Radionicu drži Prim. dr med. Jasminka Komnenović, međunarodno priznata pedijatrica nutricionistkinja sa velikim brojem naučnih i stručnih referenci. Jedna je od retkih pedijatara i pedijatrica na ovim prostorima koja se bavi i prevencijom i problemima u vezi sa ishranom odojčadi i male dece. Njena knjiga „Od prvog obroka do školske užine”, najprodavanija je u ovoj kategoriji i proglašena vodećom u regionu.
O važnosti hidracije i odgovarajućem unosu vode, za pravilan rast i razvoj dece, govoriće nutricionista Ljubiša Knežević, predsednik Društva nutricionista – dijetetičara Srbije i šef odeljenja za dijetetiku i ishranu u KBC „ Zvezdara.

DATUM: 15. maj
VREME: 17.30- 19.30
MESTO: Beograd, Hotel Royal Inn, Kralja Petra 56

Radionica je besplatna i organizuje je Centar za mame uz podršku brenda Rosa. Mesta su ograničena, a prijave su obavezne na info@centarzamame.rs

Pozovite svoje koleginice, sestre, kume, prijateljice i druge mame, a na ovu radionicu su dobrodošle i tate!

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena