vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
ŽURKOM IZ BLOKA PROTIV SIROMAŠTVA U GRADSKOJ KAFANI
Izvor: Trojka iz bloka
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Trojka iz bloka, Gradska kafana i Infinity Production vas pozivaju na veliku humanitarnu Žurku iz bloka koje će se održati u ponedeljak 7. maja od 23 časa u Gradskoj kafani. Dobro raspoloženje i dobra volja da dođete je sve što vam je potrebno – ulaz je besplatan, a celo veče prikupljaćemo donacije za socijalno ugrožene porodice sa 4 i više dece. Veliki spektakl je spreman, a posetioce očekuje bogat program. Nastupaće: Ana Bekuta, Milena Ćeranić, Rialda, Nemanja Stevanović, Miloš Vujanović i Ljuba Perućica.   

Projekat Trojka iz bloka (www.trojkaizbloka.org) je sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki koji se od 2012. godine održava širom Srbije, Republike Srpske i sveta, uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, KK Crvena Zvezda i KK Partizan, kao i brojnih poznatih ličnosti iz sveta sporta i umetnosti.

Do sada je na preko 200 humanitarnih događaja prikupljeno više od 210.000 evra od kojih je izgrađeno i renovirano 15 kuća, 30 kupatila i jedno porodilište i zdravstvena ambulanta.   

Projekat Trojka iz bloka su do sada podržali: selektro vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić, legenda svetskog rukometa Neđo Jovanović, novinar RTS-a Slobodan Šarenac, košarkaš Novica Veličković, odbojkaši Bojan Janić, Bata Atanasijević, Dragan Stanković, Nikola Rosić i mnogi drugi.   

Upućujemo javni poziv svim društveno odgovornim kompanijama i medijima da podrže humanitarnu misiju projekta TROJKA IZ BLOKA koja menja živote socijalno ugroženih porodica na bolje!

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena