vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
PREDSAJAMSKO DRUŽENJE SA BEOGRAĐANIMA
Izvor: PR Dečijeg sajma
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

U susret prolećnom Čunga Lunga dečijem sajmu, maskota manifestacije obilazi sve veće ulice, trgove i izletišta prestonice. U okviru druženja sa najmlađima, ona deli simbolične ulaznice, fotografiše se sa njima i onima malo starijima daje sve informacije u vezi sa sajmom. Podsetimo, prolećni Čunga Lunga dečiji sajam, dvadeset i prvi po redu, održaće se u hali 3 Beogradskog sajma, od 11. do 13. maja. Kao i uvek, ulaz je besplatan. Posetioci će tri dana, u petak od 12 – 19h i za dane vikenda od 10 – 19h, moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na najvećoj porodičnoj manifestaciji.

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, u okviru štandova održavaće se brojne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak. Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu, a više od 30 medija najavljuje i prati ovaj događaj.
Kao i svake godine, pripremljen je bogat program koji će se neprestano odvijati na glavnoj bini. Horovi, animatori, plesne grupe, kulturno-umetnička društva pripremili su 27 sati programa za sve posetioce. Pored toga, biće postavljen i sportski teren na kome će se takmičiti brojni mališani u najrazličitijim sportskim aktivnostima. Osim Tatami poligona borilačkih veština, tradicionalnog turnira u fudbalu, predstaviće se i Teniski savez Beograda, a deca će imati priliku da se oprobaju u ovom sportu sa najboljim klubovima i trenerima. Pored toga, Streljački klub Novi Beograd – Ušće na sajam  donosi specijalnu lasersku pušku za sve koji budu hteli da pucaju, koja do sada nije često bila u javnosti.
Na štandovima izlagača roditelji će moći da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci, tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste. Dok roditelji uživaju u razgledanju i kupovini, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima. Veliko interesovanje kod dece bude i kreativne radionice, zatim ogromna igraonica i druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Takođe, očekuju ih dve puzijade, takmičenje tata u prepovijanju beba, kao i brojne druge aktivnosti.

Za mališane su pripremljene i brojne nagradne igre, pa tako Neoplanta u okviru Dečijeg sajma priprema svoje Pipi&Gudi radosno imanje. Najmlađi posetioci imaće priliku da na trenutak uživaju kao da su na pravom seoskom imanju, a  tu su i zanimljive igre u okviru kojih će moći da osvoje promotivne nagrade. Tokom tri dana mališani će imati priliku da se oprobaju u igri „nabaci obruč“, Pipi&Gudi igri memorije ili da osvoje neki od poklona iz Pipi&Gudi zida iznenađenja.

Najveća porodična manifestacija u regionu održava se 21. put, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Čunga Lunga, Frikom, Pega, Becutan, Rauch Yippi i Pipi i Gudi.

Dečiji sajam predstavlja najveću dečiju manifestaciju u regionu koja se održava dva puta godišnje  - u proleće i u jesen. U okviru ovog događaja predstavi se više od 100 izlagača, dok za tri dana manifestaciju poseti oko 35 hiljada ljudi.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena