vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Počela promocija 21. Dečijeg Čunga Lunga sajma u vrtićima!
Izvor: PR Dečijeg sajma
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Omiljeni dečiji junaci iz crtanih filmova počeli su da obilaze beogradske vrtiće i najavljuju novi Dečiji sajam. Mališani uživaju u mini predstavi, družeći se sa animatorima, a to je samo jedan mali deo svega onoga što ih očekuje na najvećoj dečijoj manifestaciji u regionu. 21. Čunga Lunga dečiji sajam održaće se od 11. do 13. maja u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz za sve posetioce je i ovoga puta besplatan, a organizatori i izlagači najavljuju dosta raznovrsnog programa i dobru zabavu za sve posetioce.

Pored zabavnog programa u kome će uživati kako deca tako i njihovi roditelji, bake, deke, biće i dosta edukativnog programa koji će oduševiti sve posetioce. I ove godine, za mališane su pripremljene brojne predstave, nagradne igre, kreativne radionice, predavanja... Očekuju ih dve puzijade, takmičenje tata u prepovijanju beba, kao i sportske aktivnosti.

Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će da iskoriste i specijalne popuste za određene proizvode.

Najveća poriodična manifestacija u regionu održava se 21. put, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Čunga Lunga, Frikom, Pega, Becutan, Rauch Yippi i Pipi i Gudi.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena