vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Trendovi 2018. u uređenju stana
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Ako planirate da renovirate stan ili kuću ili kupujete novu nekretninu, saznajte šta vam savetuju dizajneri i arhitekte i koji su novi trendovi u uređenju doma. Boje, kontrasti, materijali za enterijer i zidove, zameniće dosadašnje trendove i još više se približiti prirodi. Dizajneri predlažu da koristite tople boje i detalje ove godine. Za komadni nameštaj koristie crvenu (umesto ljubičaste i plave) ili tamno zelenu. Svi tonovi prirode, od zlatnog sunca do zelenih maslina preporučuju se za enterijer kao novi trendovi za 2018. godinu. Priroda je svuda oko nas, pa i u našem domu!
 
Život i san u boji lavande!
 
Divna boja lavande, najzad je dobila „glavnu ulogu“ u enterijeru! Dugo su se dizajneri plašili da je iskoriste! No, ove godine, mladi su pobedeli! Slobodno je koristite za spavaću sobu, enterijere i detalje. Insiprisani ljubavlju, nežnošću i toplinom koju ona nosi, „Pink milenijalsi“ su se izborili za nežno ljubičaste tonove u stanu!
 
Veliki kontrasti na zidovima
 
Zidovi boje čokolade u kontrastu su s veoma belim prozorima i vratima. Vaši zidovi i namaštaj bi trebalo da budu u velikim kontrastima – to je trend za ovu godinu! Ukoliko su vam tamno braon ili siva previše jake, birajte boju zrele masline, jer će i ona obeležiti 2018. godinu. Možda za dečju sobu ili potkrovlje, terasu, lođu, mural na zidu? Ili izaberite nameštaj boje kafe, čokolade, maslinasto zelene koji će biti u kotrastu s belim zidovima.
 
Krugovi!
 
Zaboravite na kocke i ostale geometrijske oblike koje je voleo i Pikaso. Samo krugovi! Gde? Svuda! Na detaljima, poput jastuka i zavesa, lusteru, lampi… ili delovima nameštaja poput stolova i noćnih ormarića. U svakom slučaju, za porodice s malom decom i dečje sobe, okrugli stolovi i police bolji su izbor, jer je manja mogućnost povrede (krug nema ćoškove).
 
Priroda je svuda oko nas, pa i u našem domu!
 
I na kraju, uskladimo se s prirodom, ne samo izborom boja već i materijala koji su održivi i dugo traju. Birajte kamen, drvo, mermer. Ovakve kombinacije, skoro uvek se smatraju dobitnim! Možete ih videti u luksuznim kućama na planini, stanovima u metropolama i vilama na moru! Maslinasta boja među trendovima je za dizajn enterijera u 2018. godini!

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena