vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Srbija izabrala dečije ambasadore za globalni projekat “Fudbal za prijateljstvo”
Izvor: Providence
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Naše mlade ambasadore podržali trener Crvene zvezde Milojević i kapiten Milijaš pred put na Svetsko prvenstvo u Rusiju! Izuzetna tradicija se nastavlja! Srbija – jedna od prvih 8 zemalja u svetu u kojoj je započet jedan od najvećih globalnih društveno-odgovornih projekata za decu  “Fudbal za prijateljstvo” kompanije Gazprom (velikog partnera FIFA, UEFA i Svetskog prvenstva u fudbalu Rusija 2018) – izabrala je dečije ambasadore projekta za ovu sezonu, u kojoj će se družiti, igrati i sarađivati sa vršnjacima iz rekordnih 211 zemalja sveta. Deca će se okupiti na završnim manifestacijama ovogodišnjeg programa – Međunarodnom turniru mešanih dečjih timova prijateljstva, Međunarodnom dečijem pres centru, Školi devet osnovnih vrednost projekta i Forumu “Fudbal za prijateljstvo” koji će biti održani uoči samog početka svetskog prvenstva u Moskvi – da bi, za kraj, prisustvovala svečanoj ceremoniji otvaranja prvenstva i prvoj utakmici - Rusije i Saudijske Arabije.
 
Srbiju će ove godine predstavljati mladi fudbaler FK Crvena zvezda, dvanaestogodišnj Kosta Nedeljković, a društvo će mu činiti vršnjakinja Lucija Obradović, mlada novinarka – izveštač sa manifestacija u Rusiji. Delegaciju će ove godine – u funkciji  Ambasadora projekta predvoditi naš poznati glumac i TV voditelj, Milan Kalinić.
 
“Presrećan sam što sam izabran u jakoj konkurenciji svojih vršnjaka da predstavljam Srbiju među 211 zemalja sveta – i nadam se da ćemo svi uživati u sticanju novih prijatelja u ovom nezaboravnom fudbalskom doživljaju!” kaže Kosta Nedeljković mladi fudbaler. “Prisustvovati druženju i saradnji dece iz celog sveta na temu fudbala i pravih ljudskih i sportskih vrednosti prilikom održavanja svetskog prvenstva u fudbalu me čini neizmerno srećnom, i ne mogu da isčekam da sve to počne!” napominje Lucija Obradović mlada novinarka iz Srbije.
 
Dečiji ambasadori Srbije su, u skladu sa tradicijom, posetili FK Crvena zvezda i predstavili devet osnovnih vrednosti projekta i ovogodišnji program treneru prvog tima kluba, Vladanu Milojeviću – i ko-kapitenu Nenadu Milijašu.
 
Uz izraze podrške za njihovo učešće u projektu, trener Milojević je napomenuo: “Kako je jedna od osnovnih vrednosti vašeg projekta – čast – budite ponosni na to što ćete predstavljati Srbiju i Crvenu zvezdu među decom iz celog sveta. Gajite podjednako duh pobede i fer-plej, jer ćete tako pokazati svoje prave kvalitete. Uživajte u vašem boravku u Rusiji, znajte da su svi članovi stručnog štaba i fudbaleri tima Crvena zvezda uz vas – i da vas čekamo da nam prenesete sjajne utiske sa prvenstva i dečijeg Foruma!”
 
Nenad Milijaš je istakao vrednost poštovanja za druge kao najbolji način za sticanje novih prijatelja:”Uživajte u druženju sa decom iz celog sveta, jer je to nešto najvrednije što ćete sa sobom poneti iz ovog projekta. Prikažite timski duh, borite se za pobedu – ali na fer način – i vratite nam se bogatiji za divna iskustva koja će vas pratiti ceo život! Srećno!” 
 
VIDEO LINK ZVEZDA TV 

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena