vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
LazyBrain vol_AI
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

LazyBrain | Digital Intelligence predstavlja inicijativu mladih profesionalaca, preduzetnika i inženjera okupljenih oko ideje izgradnje i jačanja svih delova digitalnog, visokotehnološkog, inovativnog i modularnog ekosistema koji će u relativno kratkom vremenu moći da transformiše tradicionalni pristup obrazovnom sistemu stavljajući algoritamsku pismenost u prvi plan. LazyBrain vol_AI je intenzivno timsko takmičenje u oblasti veštačke inteligencije i mašinskog učenja koje će se održati 19. maja ove godine u Beogradu. Cilj takmičenja je kreiranje inovativnog samoodrživog algoritma i seta algoritama koji imaju sposobnost da nezavisno donose odluke u realnom vremenu i uče iz interakcije sa drugim sistemima i konverzacije sa čovekom kojoj mogu biti izloženi.

Propozicije takmičenja ne nalažu nikakve restrikcije i ograničenja kada su u pitanju razvojno okruženje, platforma, dodatni servisi, javno dostupan kod i programski jezici koje takmičari mogu koristiti prilikom implementacije rešenja. Takmičenje je otvoreno za univerzitetske studente i mlade profesionalce iz oblasti softverskog inženjerstva, mašinskog učenja i veštačke inteligencije. Prijave se otvaraju 9. aprila na zvaničnom sajtu takmičenja ( link ) i biće otvorene sve do 6. maja u ponoć. Sve dodatne informacije o takmičenju, potencijalnim problemima, predloženim tehnologijama i alatima možete pronaći na zvaničnom sajtu takmičenja i na adresi info@lazybrain.org.

Na početku takmičenja, timovima će biti prezentovan konkretan problem iz realnog okruženja. Kriterijumi i način bodovanja biće objašnjeni na početku takmičenja od strane organizatora. Od takmičara se očekuje da konačno rešenje predaju u formi izvršnog fajla testiranog na lokalnoj ili udaljenoj mašini (serveru).

Za sprovođenje i poštovanje svih pravila takmičenja zadužen je stručni žiri sastavljen od članova LazyBrain | Digital Intelligence inicijative, profesionalaca iz oblasti industrije i akademske zajednice.

Zvanični sajt takmičenja: www.lazybrain.org/ai

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena