vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Brus Vilis reklamira "Hell energy"!
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Poznat po ulogama u akcionim trilerima, jedna od najvećih holivudskih zvezda Brus Vilis godinama je sinonim za žestoke jurnjave i brzu vožnju, a sada je otkrio i kako održava svoj brz tempo života, koji je preneo na posao. Vilis, koji je priznao da će najverovatnije uskoro započeti rad na šestom delu kultnog filmskog serijala „Umri muški“, otkriva i da ima svoj eliksir mladosti. Jedna od najvećih svetskih zvezda akcionih filmova svih vremena postala je zaštitno lice vrhunskog brenda u oblasti energetskih pića, poreklom iz susedne Mađarske: američka zvezda potpisala je ugovor sa brendom Hell Energy, povezujući svoje prepoznatljivo ime sa ovim brendom.

Osnovna ideja za reklamni spot, u kome centralno mesto imaju sam brend i zvezda, potekla je od proizvođača. Spot napušta ranije stereotipne elemente u reklamama za energetska pića, kao što su automobili, brzina ili ljudi koji se zabavljaju. Posle brojnih konsultacija i priprema, spot je snimljen u Njujorku početkom 2018. godine. Reklamni spot sa Brusom Vilisom počeo je sa emitovanjem 2. aprila i na TV kanalima u Srbiji.

Slavni glumac nedavno je napunio 63 godine, a mnogi tvrde da je u istoj formi u kojoj je bio kada je snimao prve delove filma po kom je prepoznatljiv, kao i druga slavna ostvarenja poput „Peti element“, „Armagedon“, „Dvanaest majmuna“ i drugih.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena