vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
INOVACIJA U LEČENJU GLAUKOMA
Izvor: Red Communication
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Implant debljine ljudske vlasi rešava i najteže slučajeve glaukoma - Sve pacijente koji pate od glaukoma, naročito one sa težim ili neuspešno lečenim oblicima ovog oftalmološkog oboljenja, obradovaće vest da se od nedavno u Miloš Klinici primenjuje nova minimalno invazivna metoda, koja je na svetskom nivou pokazala izvanredne rezulate i uspešnost u lečenju. Miloš Klinika, članica Medigroup-a, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji, postala je prvi sertifikovani oftalmološki centar na teritoriji naše zemlje, za minimalno invazivnu hirurgiju glaukoma, koja se vrši ugradnjom „XEN gel“ implanta. Nova metoda za lečenje čak i najtežih oblika glaukoma, dostupna je zahvaljujući saradnji sa proizvodjačem ovog implanta, kompanijom „Allergan“, koji je svetski lider u ovoj oblasti. 
 
„XEN gel“ implant dobio je dozvolu za implementaciju od Američke komisije za hranu i lekove 2016. godine i od tada se naširoko primenjuje u celom svetu. Indikovan je u slučajevima glaukoma kod kojih kapi i laserske intervencije više ne pomažu, zatim kod glaukoma otvorenog ugla ili refraktornih, a čak i kod prethodno neuspešno operisanih glaukoma. 
 
Za razliku od klasične operacije glaukoma, koja podrazumeva veće traume oka, upotreba XEN gel implanta, koji je debljine ljudske vlasi, čini da je zahvat minimalno invazivan, te da se izvodi ambulantno, a ozbiljne postoperativne komplikacije su skoro u potpunosti izbegnute.  
 
Miloš Klinika, članica Medigroup-a, organizovana je kao Specijalna bolnica za oftalmolgiju i Centar za refraktivnu hirurgiju sa ukupno sedam kompletno opremljenih oftalmoloških ordinacija, kabinetom za funkcionalnu dijagnostiku, ultrazvukom i terapijom laserima, kao i sa tri operacione sale i dnevnom bolnicom. 

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena