vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Savršeno iznenađenje za Dan žena
Izvor: Savršeno iznenađenje
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Svaka dama, bilo da je devojka, supruga, kćerka, majka, sestra, koleginica ili prijateljica zaslužuje da dobije poklon koji je osmišljen namenski za nju. Osmi mart je dan kada se većina muškaraca nađe na muci šta da pokloni nekoj dami. Žene se osećaju posebno kada znaju da je određeni trud uložen u poklon koji dobijaju, bez obzira na to koliko je mala ili velika njegova vrednost. Stoga, poklon koji im je namenjen  da bude napravljen namenski za njih kako bi ih ostavio bez daha. Upravo takve darove pravi tim „Savršeno iznenađenje“ koji od nedavno postoji u Srbiji.

Savršeno iznenađenje kreira potpuno personalizovane poklone za sve one koji svojoj dami, koleginici, baki, mami ili dragoj osobi žele da prirede nezaboravno iskustvo. Naručilac iznenađenja popunjava detaljni upitnik na osnovu kojeg kreativni tim osmišljava, priprema i dostavlja paket originalnih.

“Svi su već oguglali na klasične poklone, do te mere da se dešava da cveće i slatkiše koje su dobile dame prosleđuju dalje. Kada darujete poklon koji je namenski kreiran za tu osobu, onda znate da će ga ona stvarno i koristiti i pri tome misliti na vas i na vaš gest. Zamislite radnicu jedne banke koja sa oduševljenjem prepričava prijateljicama i familiji kakav poklon je dobila od svoje firme.

Personalizovanim poklonom poručujete i da ta osoba nije samo šraf u mašineriji, već da je zaista posebna i vredna truda”, kaže Milica Kljajić, idejni tvorac koncepta “Savršeno iznenađenje”.

Ona poručuje da je unikatan poklon uvek bolje rešenje i kada su u pitanju poslovni saradnici, partneri među kojima želite da se istaknete, budete drugačiji i pošaljete poruku da želite dalju plodonosnu saradnju. Velika je razlika da li ćete direktoru firme sa kojom sarađujete na sledeći sastanak doneti ponovo flašu viskija i rokovnik ili ćete pak pokloniti nešto što poručuje – “Znam u čemu uživaš, a i znam na račun čega mogu da se šalim sa tobom”. Pokloni mogu biti različiti – u zavisnosti od toga kakva je osoba, a faktor iznenađenja donosi dodatni osećaj uzbuđenja i radosti. Način na koji je poklon isporučen ili uručen takođe može biti posebna poslastica.

“Najčešće ti pokloni ne moraju ni koštati mnogo. Mi gledamo da u naše pakete uvek stavljamo i personalizovane materijalne poklone ali i doživljaje ili usluge. Ako poklonite, na primer, šoljicu na kojoj piše jedna posebno osmišljena poruka koja ima određeno značenje za tu osobu, to je već sjajno. Ako uz to dodate i primera radi knjigu Žena zmaj, onda ste poslali i poruku šta mislite o toj dami. I na kraju, ako joj poklonite i vaučer za zajedničku šetnju, koji ne mora da košta ništa, onda ste napravili dobitnu kombinaciju”, kaže Kljajić.

Savršeno iznenađenje predlaže ideje, osmišljava poklone kao i neobične načine za isporuku. U ovoj agenciji kažu da je svaki novi dan idealna prilika da svojim voljenima pokažete koliko ih volite i cenite jednim neobičnim gestom u vidu iznenađenja.

Čitav koncept, vrste i primeri savršenih iznenađenja nalaze se na sajtu www.iznenadjenje.com, kao i društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena