vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Saradnja srpske kreatorke sa slavnom Shaholly Ayers
Izvor: Agencija Kreativni TIM
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Jedna od najtraženijih svestkih manekenki, koja je u istoriju modeling ušla kao prvi model koji je prošetao pistom na New York Fashion Weeku bez proteze, Shaholly Ayers postaće brend ambasador za Ameriku naše kreatorke Marine Ilić i modne linije Marinia. Devojčica rođena bez leve ruke, kojoj su u tinejdžerskom uzrastu rekli da nikad neće moći da postane manekenka, sada je jedna od najboljih ženskih modela u modnoj industriji. Rođena na Floridi, danas živi u Honaluluu i zahvaljujući vedrom duhu i čvrstom stavu dokazala je da uz upornost i veru u sebe nema tog sna koji ne može postati stvarnost.

-Njena energija je neverovatna i upravo zbog harizme koju poseduje i zalaganja za to da se snovi uvek ostvare ukoliko se u njih veruje, prošle jeseni odabrali smo je da bude ambasador na reviji brenda Marinia na New York Fashion Weeku. Smatramo da je ona pravo oličenje vrednosti koje propagiramo našim sloganom Don't Be, Wanna Be, Just Be. Pozitivne reakcije podstakle su nas na ideju da Shaholly Ayers i ubuduće bude naš brend ambassador za Ameriku – kaže modna dizajnerka Marina Ilić koja je poslednjih dana preokupirana izradom nove kolekcije koja će premijerno biti prikazana na Serbia Fashion Weeku u aprilu.

Manekenka Shaholly Ayers gostovala je u jednoj od najgledanijih emisija na američkim televizijama Megyn Kelly Today i tom prilikom prikazani su kadrovi u kreacijama srpske dizajnerke Marine Ilić sa revije brenda Marinia na septembarskom izdanju New York Fashion Weeka.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena