vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Siemens zvanično preuzeo kompaniju „Milanović inženjering“
Izvor: Siemens Communications
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Nadležni organi su odobrili preuzimanje kompanije „Milanović inženjering“ od strane Siemens-a -„Milanović inženjering“, dugogodišnji dobavljač aluminijumskih delova karoserije za šinska vozila, postao je deo kompanije Siemens. Sa ovim pripajanjem Siemens je proširio svoju međunarodnu mrežu proizvođača

Siemens je uspešno priveo kraju preuzimanje srpske kompanije „Milanović inženjering“, proizvođača aluminijumskih delova karoserije za šinska vozila iz Kragujevca. Dobijeno je odobrenje nadležnih organa za zaštitu konkurencije i svi uslovi koji prethode akviziciji uspešno su ispunjeni. Ovim preuzimanjem Siemens je stvorio optimalnu poziciju za sve buduće projekte na kompetitivnom tržištu šinske industrije.

„Preuzimanje kompanije Milanović inženjering predstavlja pre svega dobrobit za naše kupce, kao i jačanje Siemens-ove internacionalne mreže proizvođača u oblasti šinske industrije i naše pozicije u Srbiji. Veoma smo zadovoljni zbog činjenice da je ovo druga Siemens-ova fabrika u Srbiji i radujemo se nastavku našeg uspešnog poslovanja“, izjavio je Udo Ajhlinger, generalni direktor Siemens-a Srbija.

„Pridruživanje Siemens porodici je izuzetna prilika, ne samo za naš tim, već i za grad Kragujevac i čitav region Šumadije“, rekao je Bratislav Milanović, vlasnik kompanije „Milanović inženjering“.   

Ova poslovna transakcija obuhvata poslovanje „Milanović inženjeringa“ sa izuzetkom poslovne jedinice koja se bavi tretmanom voda. Osnovana 2001. godine, promet ove kompanije u 2016. iznosio je 15,3 miliona evra. Kompanija trenutno zapošljava oko 430 ljudi.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena