vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Druga po redu Trka u donjem vešu!
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

“Belgrade Undeprants Run” predstavlja drugo po redu okupljanje hrabrih i luckastih trkača i trkačica u okviru zabavne i besplatne trke u gaćicama, koja se održava po snegu i minusu u nedelju 4. februara u 12:00 časova. Trka družine 1600m startovaće iz prostorija Beogradskog trkačkog kluba u ulici Tadeuša Košćuška 78 u blizini Dunavskog keja. Prošle godine, grupa od desetak trkačkih entuzijasta, organizovala je ovaj nesvakidašnji događaj. Neočekivano, odaziv je bio odličan, pa se trci priključilo na desetine sugrađana od kojih je najmlađi bio mladi Nikola koji je sa svojih 14 godina, zajedno sa svojim tatom, istrčao trku na 1000 metara na -5C i zaleđnoj stazi Adi Ciganlije.

Po rečima organizatora trke Veroljub Zmijanca, ideja je proistekla kao improvizacija ruske metode jačanja i oporavka organizma izlaganjem hladnoći i vajanjem u snegu, te danas veoma popularnoj i skupoj krio-terapiji koju vrhunski sportisti korite posle napornih mečeva i treninga.

“Želja nam je da u ovom, pomalo tmurnom i poviše stresnom vremenu, ljudima pružimo jedan dan bezbrižnosti i udar dobre energije -  a kako drugačije da se osećate kada se na -5C skinete u gaće i trčite po snegu, a onda nakon toga uđete u saunu, te popijete topao čaj ili čašu kuvanog vina?”, rekao je Veroljub Zmijanac, dok je pripremao specijalno dizjanirani trkački kostim za ovu trku.

Organičenja za prijavljivanje ne postoje i učešće je besplatno. Svako dobre volje, ko je spreman da se skine u gaće i istrči 1000 metara po minusu je dobrodošao. Preko 1000 ljudi na Fejsbuku zainteresovano je za ovaj događaj, no organizotori očekuju da se stotinak najhrabrijih stvarno i pojavi na trci.

Svi zainteresovani potrebno je da dođu u Beogradski trkački klub u ulici Taduša Košćuškog 78 u 11:00 u nedelju 4. februara 2018. godine. Trka startuje u 12:00. Nagrada za pobednika ili pobednicu na ovoj trci biće masaža toplom čokoladom, a pobediće ne najbrži, nego najprovokativniji dizajniran kostim za trčanje.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena