vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Savršeno iznenađenje za Dan zaljubljenih
Izvor: Vision Communication PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Paket potpuno personalizovanih poklona sasvim sigurno će voljenu osobu ostaviti bez daha. Samo tri nedelje ostalo je do proslave Dana zaljubljenih, perioda koji sa sobom nosi nedoumice oko izbora poklona za voljenu osobu. Sve je veći pritisak kod ljudi koji žele da usreće i obraduju svoje  voljene, jer klasični pokloni poput cveća, plišanih medvedića i raznih ljubavnih đakonija već su postali kliše. Problem pronalaska kreativnih poklona za 14. februar uspešno rešava tim „Savršeno iznenađenje“ koji pravi nešto sasvim drugačije darove, a zaljubljenim parovima čini ovaj dan zaista posebnim.

Savršeno iznenađenje kreira potpuno personalizovane poklone za sve one koji svojoj dragoj osobi žele da prirede nezaboravno iskustvo. Naručilac iznenađenja popunjava detaljni upitnik na osnovu kojeg kreativni tim priprema i dostavlja paket od četiri ili sedam originalnih darova.

 “U svaki paket smeštamo ono što je za tu osobu najlepše. Najčešće je to spoj materijalnih poklona i doživljaja. Na primer, za Dan zaljubljenih možemo da organizujemo serenadu pod prozorom voljene osobe ili da joj napišemo pesmu, organizujemo večeru ili kreiramo poklone koji će imati lični pečat. Mi se bavimo usrećivanjem ljudi. Pomažemo im da na lep i neobičan način pokažu jedni drugima da im je stalo, a sve radimo po principu ključ u ruke," rekla je Milica Kljajić, idejni tvorac ovog koncepta.

Savršeno iznenađenje predlaže ideje, osmišljava poklone kao i neobične načine za isporuku. Oni preporučuju onima koji su ove godine odlučili da stanu na ludi kamen da iskoriste Dan zaljubljenih za prosidbu.

Za one koji su hrabri i imaju avanturističkog duha, u Savršenom iznenađenju predlažu i Nepoznato iznenađenje za dvoje – to je paket u kojem se nakon popunjavanja upitnika, romantični par prepušta u ruke stručnjaka koji za njih osmišljavaju ceo dan ili veče. Zaljubljeni ne znaju šta ih očekuje sve dok iznenađenje ne počne da se odigrava – osim da će biti bezbedni, da će uživati i da će biti zajedno.

Pored praznika ljubavi, Savršeno iznenađenje kreira i neobična iskustva u preko 40 zvaničnih prilika – od onih klasičnih poput momačkih i devojačkih večeri, rođendana, 8. marta, godišnjica i jubileja do nesvakidašnjih kao što su iznenađenja posle razvoda ili raskida ili iznenađenja za bolesne. Čitav koncept, vrste i primeri savršenih iznenađenja nalaze se na sajtu www.iznenadjenje.com, kao i društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena