vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Nađa Rodić: Žene se manje plaše
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Prvakinja beogradske drame, jugoslovenska televizijska glumica i književnica Nađa Rodić, nedavno je objavila drugi tiraž romana ,,Život na dlanu''. Romansirana biografija Nađe Rodić je zapravo njena priča o borbi sa opakom bolešću koja je, na žalost, prisutna kod mnogih žena. Knjigom nudi utehu svima koji pokušavaju da se izbore sa kancerom dojke, te na taj način predstavlja ohrabrenje za sve koji se bore za opstanak i život.

,, Raduje me što moj roman iz dana u dan sve više dolazi do ruku čitalaca. Posvećen je prvenstveno ženama  ali nije na odmet i jače polovine da ga pročitaju. Bolje bi razumeli svoje žene i više bi ih voleli, a ljubavi nikad dosta. Krajem prošle godine, dobila sam veliki broj poruka na društvenim mrežama od mnogih žena i devojaka koje su, nakon pročitanog romana ,,Život na dlanu'', rekle da se manje plaše i da im zaista nije sve tako crno, kao što je nebo plavo. Moje srce je puno, srećna sam što sam uspela romanom da skrenem pažnju svim ženama koje ne idu na kontrolu. Poučena svojim iskustvom, shvatila sam koliko je važno da čuvamo sebe, jer niko drugi nam u tome neće pomoći.  '' izjavila je glumica.

Podsećamo da je glumica dobitnica mnogih prestižnih nacionalnih i internacionalnih priznanja i nagrada nekadašanje Jugoslavije za najbolju ulogu ili predstavu. Jedno od njih je ,,Joakim Vujić'' kojim se danas retko ko od glumaca može pohvaliti, a odlukom glasova publike i medija, zvanično je počasni nosilac Titule ,,Dama''.

,, Kažu da je to jedna potresna, topla ljudska priča, potrebita svim ženama. '' izjavila je umetnica i dodala ,, Ja sam osoba koja uvek sebi govori, dobro je, samo da ne bude gore! Bez kukanja, sažaljenja, žalopojki. Uzimam svoj život u svoje ruke i znam šta ću i kako ću. Kod mene nema dilema. Posle svega sam se dozvala, povukla granicu na neka mesta i stavila tačku. Znam šta hoću, a sada znam i šta neću. Vratila sam se pozorištu, odagnala loše misli koliko je to moguće, a moguće je samo snagom sopstvene volje. Povratkom u pozoritše shvatila sam da nastavljam da radim ono što volim.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena