vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Novi Porsche Cayenne oduševio srpske obožavaoce
Izvor: Providence
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Posle skoro sedam godina, najpopularniji model terenskog vozila marke Porsche – Cayenne – predstavio je svoje novo lice Srbiji na ekskluzivnoj prezentaciji u kongresnom centru “Belexpo” u Beogradu. Potpuno novi koncept - sa značajnim izmenama u dizajnu, izgledu enterijera, tehnologiji i tehničkim karakteristikama koje ga profilišu kao pravi sportski auto sa 5 vrata – zadržao je prepoznatljivi Porsche duh i siluetu koja oduševljava i privlači generacije novih poklonika.

Sličan Porscheovim sportskim automobilima po svojim
karakteristikama, ubrzanju i dinamici vožnje, novi Porsche Cayenne je istovremeno i vrhunski funkcionalan za terensku vožnju i porodičnu upotrebu. Vodeći računa o zaštiti životne sredine, Porsche je stavio akcenat na benzinske motore koji imaju bolje performanse, ali i umanjenu potrošnju i emisiju izduvnih gasova.

Novi Porsche Cayenne prati moto kompanije “Sportski automobili - ponovo zajedno!”; tako je Porsche porodica dobila još jednog sportskog člana upakovanog u SUV vozilo – pravi “tim snova”. Eksterijer novog modela ne odlikuju bitnije izmene – osim u izgledu zadnjeg dela - ali je zato enterijer poptuno nov, usklađen sa modelom Panamera - sa digitalnom srednjom konzolom i mnogo većim PCM. Novi Cayenne ima više predhodno nedostupnih novih opcija - koje doprinose sportskim karakteristikama, kao  i svakodnevnoj funkcionalnosti.

Ciljna grupa kupaca novog modela Porsche Cayenne su svi oni koji od SUV vozila očekuju da budu idealan spoj sportskog i porodičnog automobila, zaljubljenici u moderne tehnologije, ali i vozači koji imaju razvijen osećaj za očuvanje životne sredine i imaju obzira prema emisiji izduvnih gasova.

Novi Cayenne je do sada najidelaniji spoj Porsche tradicije sa modernom tehnologijom, od koga se očekuje da i dalje bude nosilac prodaje i ljubimac kupaca vozila Porsche u Srbiji!

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena