vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Koncept Store L'Atelier proslavio godišnjicu uspešnog poslovanja
Izvor: PR Manager
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Sinoć je poznati beogradski koncept store L'Atelier uz drage goste proslavio godišnjicu uspešnog poslovanja, predstavivši tom prilikom i svoje dve nove ''zvezde'' - parfeme Acqua di Parma i Creed. Koktelu, koji je organizovan za ovu lepu priliku prisustvovali su brojni predstavnici medija, kulture i mode. Acqua di Parma je prošle godine proslavio sto godina postojanja. Sto godina italijanske umetnosti sa najfinijim tehnikama ručne izrade. Svaki od proizvoda je izrađen u pojedinačno odabranim italijanskim radionicama, gde su se tehnike izrade tajno prenosile kroz generacije. Svaki pojedinačni artikal se izrađuje sa izuzetnim strpljenjem, vremenom i posvećenošću prema duhu najstarijeg majstorskog zanata koristeći samo najfinije materijale - retka, esencijalna ulja, najčistiji vosak, drvo i plemenite metale, prekrasna otporna i vizuelno fina koža i kvalitetne tkanine. Najveća pažnja se posvećuje najsitnijim i završnim detaljima.

Na početku dvadesetog veka, Baron Karlo Magnani, naslednik jedne od najstarijih porodica Parma, živeo je u Parmi. Sredinom devetnaestog veka, njegov deda, Girolamo Magnani, bio je "slikar, reditelj i dizajner" u Teatro Regio - kraljevskom teatru. Njegovi setovi su bili omiljeni Giuseppeu Verdi, ali miris po kome je mogao biti potpuno prepoznatljiv nije postojao. Zbog toga, vođen željom da otkrije svoj svet u mirisu, angažovao je poznatog perfumistu da ga stvori, i tako je prema njegovom iskustvu, pre sto godina, rođen izuzetno svež i moderan miris - Colonia Acqua di Parma, prva istinski Italijanska kolonjska voda.

Od tada, brend sinonim za eleganciju i lepotu postao je deo baštine i istorije grada. Nepogrešiva žuta Parma, koja je karakterisala aristokratske kuće iz barokne ere, postala je ikona Acqua di Parma proizvoda i označava njen zaštitni znak. Kraljevski štit postao deo logotipa i podseća na grb Vojvoda iz Parme u vreme Marie Louise, vladara koja je više nego bilo koji drugi, donela sjaj gradu zahvaljujući kultivaciji svoje umetnosti i kulture.

Acqua di Parma je jedan od vodećih igrača na luksuznom trištu i već više od 100 godina pravi seriju remek dela tradicionalnog italijanskog znanstva. Brend je ostnovan 1916.godine sa Colonia klasikom, autentičnom ikonom, mirisom koji je inspirisao Acqua di Parma svet i njegove vrednosti zasnovane na italijanskom načinu života, strasti za lepotom, obraćanju paženje sitnim detaljima i savremenim tumačenjem luksuza.

House of CREED - Kuća CREED je nastariji i verovatno najtajanstveniji parfemski brend na svetu, osnovan u Londonu pre više od 250 godina, tačnije 1760. godine. Osnivač je James Hanry Creed i kompanija se prenoi sa oca na sina već 7 generacija. Poznati po svojoj tehnici obrade sirovih materijala, preferiraju prirodne sirove materijale, pre nego sintetičke zamene. Sa svojom dugom istorijom, slavnom klijentelom, kao što su članovi kraljevskih i predsedničkih porodica, od kraljice Viktorije do Kenedija., preko Vinstona Čerčila do Hemfrija Bogarta, do današnjih zvezda kao što su Robi Vilijams, Šon Koneri ili Joan Kolins, Anđelina Žoli, Mišel Obama.

Creed ignoriše sve konvencije moderne industrije mirisa, ne reklamira se, ne angažuje slavne ličnosti u promotivne svrhe i zadržava ograničene distributivne kanale i ored toga što bi svako širenje značilo veći profit. Creed parfemi, bilo da su muški, ženski ili uniseks, upakovani su u elegantne bočice koje predstavljaju modernu verziju istorijskog nasleđa.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena