vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Brand New Engineers - Od integrala do inženjera
Izvor: Koordinator za odnose sa javnošću - BNE
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Seminar za studente, Brand New Engineers - Od integrala do inženjera,koji organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope (Istek) - Lokalni komitet Beograd, će se i ove godine i to osmu godinu zaredom, održati u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu. U okviru jednočasovnih predavanja koja će biti održana u periodu od 18. do 22. decembra, studenti će imati priliku da se upoznaju sa aktuelnim temama iz oblasti inženjeringa i informacionih tehnologija.

Na svakodnevnim jednočasovnim predavanjima profesori i asistenti Elektrotehničkog fakulteta približiće studentima najnovija dostignuća iz njihovog polja istraživanja. Teme predavanja će se oslanjati na oblasti informacionih tehnologija i modula Elektrotehničkog fakulteta (elektronika, telekomunikacije, energetika, robotika i automatizacija, biomedicina, nanotehnologije i laseri).

S obzirom na postojanje velikog broja različitih smerova koje studenti elektrotehnike izučavaju, organizatori su se potrudili da pokriju sve teme, pa je ovaj seminar otvoren za sve studente elektrotehnike, računarstva, ali i za sve one koji žele da prošire svoja znanja iz raznovrsnih inženjerskih oblasti. Ovaj seminar je besplatan, a tačan raspored predavanja će biti objavljen na sa.j tu projekta Seminar Brand New Engineers godinama unazad predstavlja vezu između studenata i profesora, i omogućava studentima da prošire svoja znanja van okvira fakultetskih predavanja, kao i da se informišu o aktuelnim temama vezanim za njhovu buduću struku. S obzirom na to da je gradivo na fakultetu često obimno, profesorima u toku predavanja ostaje veoma malo vremena da studente upoznaju sa aktuelnostima iz sveta tehnike. Zato je cilj ovog seminara da na jednom mestu okupi stručnjake iz svih oblasti koje se izučavaju na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, koji će kroz lična iskustva studente upoznati sa dešavanjima iz sfera njihovog izučavanja.

Organizator seminara je Udruženje studenata elektrotehnike Evrope (Istek) - Lokalni komitet  Beograd, koje okuplja studente Elektrotehničkog fakulteta koji pored svakodnevnih obaveza na fakultetu imaju želju da unaprede svoje veštine volontiranjem u studentskoj organizaciji. Istek LK Beograd je osnovan pre sedamnaest godina, i od tada pa do danas su članovi ovog Udruženja organizovali preko 80 međunarodnih i lokalnih događaja, čime je više stotina studenata dobilo priliku da se susretne sa najrazličitijim temama iz sveta tehnike, računarstva ali i društvenih i socijalnih tema.
 

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena