vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
FRANCUSKA KOMEDIJA - TUĐU GLAVU NOSIM
Izvor: 2i Film PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Od četvrtka 30. novembra u bioskope stiže nova francuska komedija reditelja Bruno Kiša „Tuđu glavu nosim“. Šta se desi kada se dvoje ljudi dva dugogodišnja prijateljska para zaljube. I koliko to može poći „po zlu“ ili po smehu. On je ona, a ona je on… Kako će se snaći naši junaci ukomplikovanoj situaciji, koja se slučajem bizarnih okolnosti dodatno zakomplikuje pogledajte u bioskopima od 30. novembra. Dva para, Pjer i Ejmi, i Erik i Penelope su godinama prijatelji. Druže se i provode vreme zajedno. Međutim, postoji samo jedan problem: Penelope i Pjer su se zaljubili. 

Nakon što su uživali u svojoj strasti, kada stvari počnu da izmiču kontroli odlučuju da raskinu. Ipak, kosmos je odlučio da se malo poigra sa njima i nakon poslednje strastvene noći komplikuje već samu po sebi komplikovanusituaciju. Nakon što su se probudili nakon poslednje strastvene noći, Pjer i Penelope shvate da su zamenili tela! Ona je on, a on je ona!
 
Kako bi sačuvali svoju tajnu, moraju da žive pretvrajući se da su jedan drugo. I tada kreću nevolje. Kako će se snaći naši junaci ne propustite da pogledate u ovoj urnebesnoj, i ujedno šarmantnoj francuskoj komediji francuskog reditelja, glumca i pisca Bruno Kiša-a, koja vas čeka u bisokopima od 30. novembra u 2i Film distribuciji.
 
U decembru 2i FILM donosi dva fantastična ostvarenja. Francuska drama „Vetar i vino “ očekuje vas u bioskopima od 7. decembra.
 
7. decembra u bioskope stiže pravi vinski film koji govori o vinu, zemlji, korenima, ljudima, porodici i neraskidivim vezama. Film je priča o ljubavi, kojoj kao i vinu “treba vremena. Ovaj film dočarava nestvarne pejzaže i vinograde Burgundije, a ono što je interesantno jeste da govori o sve aktuelnijoj i lokalnoj priči kada je reč o vinogradima i bogatoj srpskoj zemlji, kojoj se sve više mladih vraća, ili razmišlja o tome. Zato je ovaj film inspirativna priča za sve one koji vole svoju zemlju i svoju porodicu... priča o nasleđu, korenima i vrednostima. Pitka i ukusna, gotovo opojna kao i vino!
 
Žan je tridesetogodišnjak koji čitavu deceniju putuje svetom, prekinuvši sve veze sa porodicom i s Burgundijom, regijom u kojoj je odrastao. Sad kad se skućio u inostranstvu, dobija poziv da se vrati u rodnu Francusku da bude uz oca koji umire od neizlečive bolesti. Kraj je leta i predstojeća berba grožđa daje Žanu priliku da se opet zbliži sa sestrom Žulijet i bratom Žeremijem kako bi se dogovorili oko budućnosti porodičnog vinograda. Tokom godinu dana, prateći ritam godišnjih doba i postupka izrade vina, dva brata i sestra polako obnavljaju svoj odnos, vezani iskrenom i životnom strašću prema vinarskom umeću.
 
Pogledajte trailer OVDE

21. decembra ulazimo u zimu sa fantastičnim britanskim ostvarenjem „S ljubavlju Vinsent: Misterija Van Goga “, prvim dugometražnim potpunosti naslikanim animiranim filmskim ostvarenjem. 

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena