vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
MediGroup očekuje dolazak svetski priznatog tima ORL hirurga
Izvor: Red Communication
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Kao gostujući ekspert Opšte bolnice MediGroup, od 06 - 11. novembra Dr Rajan Ozborn (Dr. Ryan Osborne), međunarodno priznati ORL hirurg, subspecijalista hirurgije glave i vrata će sa svojim timom boraviti u Beogradu. Osborne institut  je napredna ORL Klinika iz Los Anđelesa, a tim hirurga, predvođen dr Rajanom Ozbornom, čine obučeni subspecijalisti ORL i maksilofacijalne hirurgije.

Tokom svoje posete hirurški tim Osborne instituta besplatno će obavljati specijalističke ORL preglede i konsultacije u MediGroup Opštoj bolnici. Tim hirurga je obučen za primenu najnaprednijih i minimalno invanzivnih tehnika u tretmanu oboljenja glave i vrata. Stručno osoblje MediGroup Opšte bolnice će imati priliku da se upozna sa inovativnim tehnikama i najsavremenijim metodama lečenja ovih kompleksnih oboljenja.  

Kao najveći privatni sistem za pružanje zdravstvene nege u Srbiji i regionalni lider u privatnom zdravstvu, MediGroup ulaže značajna sredstva u sve procese i ide u korak sa svetskim trendovima u pogledu najsavremenijih i najuspešnijih metoda iz različitih grana medicine, sve u cilju stvaranja najvećeg nivoa usluga i mogućnosti za sve naše korisnike. Iskustvo, znanje i stručnost naših zaposlenih su od presudnog značaja za MediGroup, a poseta uvaženog onkološkog hirurga dr Rajana Ozborna to i dokazuje. Partnerstvo između OHNI i MediGroup-e će u MediGroup Opštoj bolnici omogućiti negu bez premca i pružiće pacijentima lakši pristup hirurgiji i zdravstvenoj nezi svetskog nivoa.

Osborne institut za lečenje oboljenja glave i vrata (OHNI) je međunarodno priznat kao  centar izvrsnosti za inovativne i napredne tretmane oboljenja uha, grla i nosa, onkologiju glave i vrata, oboljenja pljuvačnih žlezda, poremećaja sluha, poremećaje govora kao i estetsku i funkcionalnu nazalnu i facijalnu hirurgiju. Partnerstvo između OHNI i MediGroup će u MediGroup Opštoj bolnici omogućiti negu bez premca i pružiće pacijentima lakši pristup hirurgiji i zdravstvenoj nezi svetskog nivoa.

Privatni zdravstveni sistem MediGroup nastao je 2013. godine objedinjavanjem najuglednijih i najstarijih privatnih zdravstvenih ustanova u zemlji. Sistem čini osam domova zdravlja sa Opštom bolnicom MediGroup i tri specijalne ustanove - Specijalna bolnica sa porodilištem „Jevremova”, oftalmološka „Miloš klinika” koja je ujedno i Centar refraktivne hururgije, jedini u regionu i specijalna bolnica za dermatovenerologiju „Ioanna“. MediGroup predstavlja jedini zaokruženi zdravstveni sistem u regionu, ujedno i najveći po broju pacijenata, procedura i lokacija, od svih ustanova privatnog zdravstva u regionu.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena