vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Dubioza kolektiv Viber stikeri
Izvor: PR Manager
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Nekad smo skupljali klikere, a danas stikere: Dubioza Kolektiv poklanja besplatne animirane Viber stikere! Dubioza kolektiv ne miruje i opet iznenađuje! Nakon nedavnog izlaska pesme „Treba mi zraka“ s Dinom Dvornikom, Dubioza Kolektiv predstavlja strateško međunarodno partnerstvo s Viberom. Viber nije samo način komunikacije ili aplikacija za izmenu poruka, već je postao mnogo više od toga. S preko 900 miliona korisnika u svetu, predstavlja vodeću platformu za interakciju, dopisivanje, zabavu ali i stvaranje odnosa između raznih brendova, institucija ili muzičara sa svojim fanovima i korisnicima.

Viber i Dubioza prepoznali su priliku da ponude nešto više, pa je tako nastalo partnerstvo, a Dubioza je prvi muzički brend u regionu koji nudi integrisano iskustvo korištenja Vibera sa svojim prijateljima.

Saradnja Vibera i Dubioze donosi 16 animiranih stikera koji su dostupni u celom svetu, a kampanja osim u regionu, kreće istovremeno i u Francuskoj, Italiji, Grčkoj, Mađarskoj, kao i u ostatku Evrope.

Stikere, koji postaju sve korišteniji način komunikacije na Viberu, dizajnirao je član Dubioze, Vedran Mujagić, i potpuno su personalizovani, animirani i što je najbitnije - besplatni!

„Kad smo mi bili deca, skupljali smo i razmenjivali klikere, a današnja omladina razmenjuje isključivo stikere. Zato smo zadali zadatak Vedranu, koji je u Dubioza kolektivu zadužen za dizajn, da nacrta dubiozne Viber stikere, pa da i mi imamo digitalnog konja za trku,“ izjavili su članovi Dubioze povodom lansiranja Viber partnerstva i stikera.

Osim stikera i javnog naloga, Dubioza će po prvi put u regiji predstaviti Viber bot putem kojeg će svi pratioci Dubioze na Viberu moći da učestvuju u nagradnim igrama.

Zanimljivo je takođe da će pratioci Dubiozinog naloga na Viberu imati priliku da putem javnog četa budu u stalnom kontaktu sa svojim omiljenim bendom.

Stvaranjem partnerstva s Viberom na svetskom nivou Dubioza još jednom potvrđuje svoju originalnost u načinu komunikacije sa svojim pratiocima, koji će, verujemo, biti oduševljeni što od sada mogu sa svojim prijateljima komunicirati i putem Dubioza stikera.

Stiker paket web link>>

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena