vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
PRUŽITE KOŽI TELA NEOPHODNU NEGU I HIDRATACIJU!
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Posebna ponuda Eucerin® preparata specijalno formulisanih da zadovolje potrebe suve, veoma suve i atopijski suve kože. Hladniji dani su počeli, a sa njima i period godine u kojem više razmišljamo o toplijoj garderobi koja će nam pružiti zaštitu od oštrog i vlažnog vremena, nego o tome kakav utisak ostavljaju naše stilske kombinacije. Istovremeno, zbog slojeva garderobe koji je pokrivaju, u drugi plan pada i koža tela. Sve manje vodimo računa da joj pružimo adekvatnu negu, a to može dovesti do simptoma isušenosti kože poput perutanja, zategnutosti i svraba, kao i do pogoršanja simtoma atopijskog deramtitisa.

Eucerin®  pH5 Ulje za tuširanje sadrži visoku koncentraciju lipida koji neguju kožu. Ovaj preparat aktivira postojeće enzime kože i jača njen zaštitini omotač. Nakon upotrebe koža je meka, hidrirana i nežna na dodir. Kao negu nakon tuširanja nanesite Eucerin® AtopiControl losion za telo. Osim što intenzivno hidrira kožu, ovaj preparat ublažava sve simptome koji su povezani sa suvom i atopičnom kožom, poput zategnutosti, svraba i grubosti na dodir.

Efikasno i praktično - potražite u apotekama jedinstveno pakovanje Eucerin®pH5 Ulja za tuširanje i Eucerin®AtopiControl losiona za telo, sada u pakovanjima od 400 ml sa pumpicom za praktičniju upotrebu! Ponuda je ograničena i traje dok traju zalihe.

INFO PLUS – Za maksimalne rezultate u nezi suve, veoma suve i atopijske suve kože potražite u apotekama i specijalna pakovanja:

Eucerin®AtopiControl losiona  (250 ml) i Eucerin®AtopiControl Acute Kreme (40ml), koja pruža olakšanje tokom upalne faze  atopijskog dermatitisa i efikasno suzbija razvoj bakterija usled češanja.

Eucerin®UreaRepair PLUS Losiona za negu tela sa 10% uree (250ml) i Eucerin®UreaRepair PLUS Kreme za ruke sa 5% uree (75ml), koji sadrže kombinaciju svih koži neophodnih prirodnih vlažećih sastojaka. Trenutno ublažavaju i 48 sati odlažu pojavu simptoma suve i veoma suve kože.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena