vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Zimska modna bajka
Izvor: Red Communication
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Trideset godina rada u svetu mode, kreator Saša Milojković obeležio je raskošnom revijom na kojoj je prezentovao čak šezdeset modela. Kreacije sačinjene od krzna, svile, kašmira, kože i brojnih drugih prirodnih materijala ispratilo je preko 200 zvanica, među kojima pripadnici diplomatskog kora, ali i predstavnici estradnog miljea.

Dizajner koji je prethodnih osamnaest godinama razvijao karijeru na ruskom tržištu, nije krio svoje zadovoljstvo reakcijama prisutnih na kraju revije koju je uradio u partnerstvu sa tuskom modnom kućom „Donna Stella“, a ništa manje nisu bili oduševljeni ni prisutni poznati gosti.

Posebnu zanimljivost na reviji pružile su nekadašnje manekenke koje su karijeru započele u isto vreme kao i Milojković, kao i žene koje se bave modom poput Snežane Dakić i Biljane Obradović. U modelima koji mame uzdahe, u narednim hladnim mesecima poželele su da se prošetaju i Ana Bekuta, Danica Drašković, Ivana Jordan, Tanja Rađenović, Tamara Nikolić Karić, ali i supruga slikara Cileta Marinkovića, Beba. 

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena